skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Högalidsskolan är en kommunal grundskola (F-9) vid Hornstull. Skolan har ca 960 elever och160 medarbetare. Vi arbetar aktivt med elever trygghet och välmående.Arbetslagen är indelade årskursvis. Aktuell tjänst verkar just nu i arbetslag årskurs 2.

Arbetsbeskrivning
Som fritidspedagog/lärare mot fritidshem ingår du i ett arbetslag tillsammans med lärare och annan fritidspersonal. Tillsammans ansvarar ni för att skapa en trygg och pedagogisk heldag för alla elever i arbetslaget. Planera ,genomföra och utvärdera med utgångspunkt från de nationella mål och riktlinjerna . Tillämpa en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer. Erbjuda en meningsfull fritid med utgångspunkt från elevernas behov och intressen. Verka för god omsorg kombinerat med stimulerande undervisning genom att inta ett empatiskt förhållningssätt . Vi ser helst att du ingår i skolans utvecklingsgrupp för utveckling av fritidsverksamheten/ samverkan skola fritids.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen /examen lärare mot fritidshem

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    12 augusti 2019
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/1956

Kontakt    
Ensy Hassan, 076-825 14 22
Facklig företrädare    
Catharina Gyllenklev, 08 508 43 550
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-18

Ansök nu

Dela detta jobb