skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Ekensbergsskolan är en liten skola i årskurserna F-5. Skolan omges av en naturskön miljö där vi har tillgång till bad och kanotpaddling. Vi har även nära till skog och mark där eleverna har sina naturstudier. I Ekensbergsskolan är samarbetet väl utvecklat från förskoleklass till årskurs fem. För att ge barnen helhetsperspektiv på sitt lärande är vårt arbetssätt undersökande och tematiskt. Under det tematiska arbetet samverkar hela skolan, vi kan på detta sätt arbeta i små grupper vilket möjliggör ett praktiskt och upplevelsebaserat arbetssätt. Ekensbergsskolans fritidshem är väl utvecklat där eleverna erbjuds en variation av aktiviteter.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en lärare mot fritidshem/fritidspedagog för arbete i fritidshemmet på Ekensbergsskolan F-3. Arbetet består i att planera, genomföra och utvärdera undervisning i fritidshem, alteternativt förskoleklass, samt att under skoldagen komplettera och stödja i undervisningen. Du kommer att tillsammans med dina kollegor i arbetslaget att ansvara för att skapa goda förutsättningar för lärande under elevens hela dag utifrån styrdokumenten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad lärare mot fritidshem/fritidspedagog eller annan likvärdig pedagogisk högskoleexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i fritidsverksamhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du tycker om att leda och motivera andra, och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du bidrar till våra elevers utveckling genom samspel och i dialog med andra. Du kan göra individuella anpassningar för eleverna utifrån de behov du möter.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/1972

Kontakt    
Mikael Burman, Bitr rektor , 08-50848879

Facklig företrädare    
Amanda Stephenson, Kommunal , 08-50822258
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Dela detta jobb