skoljobb.se

Lärare i fritidshem/ Fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Lärare i fritidshem/ Fritidspedagog

Vi söker en tidigarelärare med inriktning Fritidshem eller en fritidspedagog som har stor kunskap och är behörig inom området Fritidshem. Vi bedriver Fritidshem för årskurserna 3-6. Vi söker dig som är positiv, tycker om att vara en del av ett team, har goda kunskaper om läroplanen och Fritidshemmets mål, har en utvecklad känsla för lagarbete samt är beredd att satsa lite extra.

Välkommen till en skola som präglas av engagemang och arbetsglädje.Internationella Engelska Skolan i Sundsvall är en friskola med elever i årskurs 3-9. Vår skola öppnade i augusti 2009 och vi har växt från 250 till 1100 elever. Vår framgång beror på vårt engagemang och tron på vår filosofi. All personal på Engelska Skolan arbetar tillsammans för att erbjuda våra elever en trygg skola som utmanar dem att nå bästa möjliga akademiska resultat.

Idag är vi över 80 medarbetare i Sundsvall med lärare från Kanada, USA, Australien, Tjeckien, England, Skottland, Sydamerika, Finland och Sverige. 99% av personalen rekommenderar skolan som arbetsplats. Skolan är tvåspråkig med undervisning på engelska och svenska. Vi är en skola med en klar värdegrund. Vi ger eleverna en trygg arbetsmiljö, god disciplin och mycket omvårdnad. Vi har tydliga regler och förväntningar. Ledorden för skolan är tvåspråkighet, lugn lärmiljö, internationalism och tough love. För mer information om vår skola besök www.engelska.se Tillträde i augusti 2019.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/ Fritidspedagog

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB