skoljobb.se

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Fårösund/Lärbro skolområde har cirka 255 elever fördelat på 120 elever i Lärbro och 135 i Fårösund. I skolområdet arbetar cirka 40 medarbetare, vi har ett nära samarbete mellan skolorna där vi utbyter idéer och tankar för elevernas bästa. Genom projekt PRIO har vi tagit fram specifika utvecklingsområden som underlag för årets pedagogiska arbete.

Arbetsuppgifter

Arbetet består i att utveckla och förankra fritidshemmets nya läroplan. Du driver frågor i nära samarbete med skolledning, fritidshem och lärare och genomför lektioner utifrån din profession i nära samarbete med lärare och övriga kollegor.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog. Du har lärarlegitimation eller examen från din utbildning vilken bifogas i din ansökan.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

 • Arbetsplats
  Lärbro skola, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
 • Anställningsform
  Tillsvidareanställning
 • Omfattning
  Heltid
 • Tillträdesbeskrivning
  Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal tjänster
  1

Kontakt

 • Olga Todorowska- Johansson
  biträdande rektor
  070 7888178

Ansökan

 • Arbetsgivarens referensnummer
  A891464
 • Sista ansökningsdatum
  2019-08-11

Övrigt

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår. 

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. 

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Region Gotland