skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Enskedefältets skola är en väl fungerande och omtyckt kommunal F-6 skola med ca.500 elever. Skolan som egentligen ligger vid Sockenplans tunnelbanestation, har närhet till både natur och idrottsplats och vi kan också med lätthet utnyttja stadens kulturutbud. Under ytterligare ett läsår bedriver vi dock vår verksamhet i Lindeskolan vid Enskede gårds tunnelbanestation, pga renovering av vår egen skola. Lagom till höstterminen 2020 räknar vi med att vara tillbaka i våra ordinarie lokaler. Skolans vision är ”För varje elevs framgång” och vi som arbetar här vill skapa goda förutsättningar för just detta. Personalen är engagerad och har höga förväntningar på sig själva, varandra och eleverna. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam där skolledning, skolsköterska, kurator och specialpedagoger ingår. I anknytning till elevhälsoteamet finns skolans trygghetsgrupp, rastverksamhet samt kompisstödjare. Sammantaget är detta en viktig del i värdegrundsarbetet och det förebyggande elevhälsoarbetet på Enskedefältets skola.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är utbildad Lärare i fritidshem/Fritidspedagog och som vill vara del av en lärande organisation med fokus på utveckling och kollegialt lärande. Vi arbetar i arbetslag F-3, vilket innebär att lärare och fritidspersonal tillsammans har ett gemensamt ansvar för elevernas hela skoldag. Planeringsarbetet sker både individuellt och i arbetslag. En god initiativ- och samarbetsförmåga är därför en förutsättning för att arbeta här hos oss. I en miljö där vi tillsammans tar ansvar skapar vi också en trygg miljö för våra elever, en trygghet som sedan är grunden till all inlärning. Värdegrundsarbetet är därför en naturlig och viktig del för oss här på Enskedefältets skola. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang där vi trivs tillsammans! Vår målsättning är att alla våra elever ska lämna Enskedefältets skola med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sin egen förmåga. Vi värdesätter ett tydligt ledarskap där du också kan sätta gränser. Vi vill att du tar till vara på elevernas lekfullhet och kreativitet i din planering och undervisning. Du ska ha barnets bästa i fokus, kunna se elevers olika behov, tillämpa ett relationellt förhållningssätt och därmed skapa de bästa förutsättningar för varje enskild elev. Att bygga goda relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare ser vi därför som en viktig del i arbetet. I gengäld erbjuder vi dig ett stimulerande arbete med stor frihet under ansvar.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att Du har en adekvat utbildning. Erfarenhet av yrket är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12 eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2055

Kontakt    
Fredrik Persson, 08-508 16 705
Facklig företrädare    
Jon Bergström, Kommunal, 08-508 16 700
Riggan Frändén, Lärarförbundet, 08-508 16 700
Madeleine Kratz, Lärarförbundet, 08-508 16 700
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i fritidshem/fritidspedagog F-3

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-23

Ansök nu

Dela detta jobb