skoljobb.se

logga

Lärare i fritidshem/fritidspedagog/fritidsledare F-6, Raoul Wallenbergskolan Skövde

Regioner
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Lärare i fritidshem/fritidspedagog/fritidsledare F-6, Raoul Wallenbergskolan Skövde

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium.

Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor.

Raoul Wallenbergskolan Skövde har expanderat från 80 elever till ca 850 elever. Skolan drivs under devisen ”göra positiv skillnad” och vår ambition är att det ska vara den attraktivaste grundskolan i Skövde. I skolan bedrivs en evidensbaserad verksamhet som både elever och vårdnadshavare är mycket nöjda med. Vi har en tydlig värdegrund utifrån RWS ledord där ordning och reda står i fokus.  Vi lägger stor vikt vid att skapa ett gemensamt förhållningssätt kring undervisningen och övrig verksamhet. Intresset för vårt skolkoncept är mycket stort och därför är ambitionen att vi under de närmaste åren ska bygga och etablera flera nya skolor i såväl Skövde som Skaraborg.

Vem är du?

Vi söker en skicklig, drivande lärare i fritidshem/fritidspedagog/fritidsledare med stort engagemang. I tjänsten arbetare du förutom i fritidshem som resurs i klass eller eventuellt undervisar i något ämne. Du delar vår värdegrund och vår passion för barn och utbildning. Du är utåtriktad och har en känsla för service inom fritidsverksamheten. Du är organiserad och analytiskt samt har förmågan att få med dig dina kollegor i arbetet.  Inom RWS-skolor arbetar vi efter gemensamma lektionsrutiner som skapar möjlighet till arbetsro, trygghet och nyfikenhet.

Vi söker dig som:

  •          är utbildad lärare i fritidshem, fritidspedagog eller fritidsledare

  •          är trygg i din yrkesroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med läroplanen och allmänna råden för fritidshem

  •          har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv atmosfär

  •          kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap

  •          kan utveckla fritidshemmets verksamhet genom ett systematiskt kvalitetsarbete

  •          gärna har verksamhetsansvar och ständigt vill utvecklas

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 7 augusti 2023

Låter det som ett spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Camilla Andersson på 073-841 45 69 eller gruppchef Johny David på 073-078 04 98.

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdag 2 april 2023

Tillträde enligt överenskommelse.

Tillsvidare

Heltid

Dela detta jobb

logga
Lärare i fritidshem/fritidspedagog/fritidsledare F-6, Raoul Wallenbergskolan Skövde

Raoul Wallenbergskolorna AB