skoljobb.se

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Ro 2 Örbyhus skola

Företag Tierps kommun
Regioner
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Ro 2 Örbyhus skola

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Med respekt, mod och framtidstro tar vi ansvar för Tierps kommuns välfärd och strävar efter högsta möjliga service till våra kunder.

Skolan är en F-9 skola som är belägen i Örbyhus 3 min promenad från upptåget.

Vi har fyra fritidsavdelningar i Örbyhus skola och de är ålderanpassade. En avdelning för 6-åringar, två avdelningar för elever i åk 1-3 och en avdelning för de äldre eleverna.

Fritidsavdelningarna samarbetar kring öppningar och stängningar samt vissa temaområden. Just nu har vi jämlikhet och hälsa i fokus. Vi håller även på att HBTQ-certifiera hela skolan.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag ingår att tillsammans med de andra medarbetarna i verksamheten planera och genomföra aktiviteter med tydliga mål och syften. Som fritidspedagog ansvarar du för att driva utvecklingen för verksamheten på fritids.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lätt att samarbeta och som är engagerad i ditt arbete tillsamman med barn och vuxna. Du har ett tydligt ledarskap och tar ansvar för din och andras arbetsplats. Du är kreativ och ser möjligheter i utmanande situationer.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Ro 2 Örbyhus skola

Tierps kommun