skoljobb.se

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Bromstensskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Bromstensskolan

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

Arbetsplatsbeskrivning

Bromstensskolan är en F-åk 6 skola som ligger på höjden i Bromsten, Spånga. På skolan går ca 500 elever och den är också en arbetsplats för 75 engagerade och drivna vuxna. Den äldsta byggnaden på Bromstensskolan är mer än 100 år gammal och den omgivande skolgården erbjuder möjligheter både till olika bollspel, lek, undervisning och rekreation. Skolan ligger inom gångavstånd från Bromstens IP och skogen.

På Bromstensskolan har vi elever med påbrå från olika länder och med olika språk och kulturer och detta berikar vår skola och vår undervisning. På Bromstensskolan arbetar vi i arbetslag där det ingår både lärare och fritidspersonal. Tillsammans kompletterar personalen varandra kompetensmässigt för att våra elever ska nå sina mål i skolan.

På Bromstensskolan vill vi att både elever och vuxna trivs.

Arbetsbeskrivning

På Bromstensskolan ska våra elever nå toppen av sin potential och därför behöver vi absolut de bästa pedagogerna. Som lärare i fritidshem/fritidspedagog ska du ansvara för att planera, genomföra och utvärdera verksamheten med utgångspunkt från nationella mål och riktlinjer. Du ska också kunna erbjuda en meningsfull fritid som utgår ifrån elevernas behov, intressen och erfarenheter. Dessutom är det viktigt att kunna variera sitt arbetssätt, sina uttrycksformer och lärmiljöerna samt utgå ifrån att aktiviteterna kan vara situationsanpassade och upplevelsebaserade.

Som lärare i fritidshem/fritidspedagog arbetar du i klassteam tillsammans med en lärare och barnskötare och tillsammans ansvarar ni för en klass under skolsamverkan. På eftermiddagen samarbetar du med de övriga fritidskollegorna på årskursens fritids. Du tycker om att samarbeta med andra, men är också självständig. Du har ett empatiskt och demokratiskt förhållningssätt mot elever och kollegor. Genom god omsorg i kombination med undervisning stimulerar du elevernas utveckling och lärande. Som lärare i fritidshem/fritidspedagog är du intresserad av fritidshemmets utveckling och vill vara med att utveckla Bromstensskolan tillsammans med övriga kollegor och biträdande rektor. Som lärare i fritidshem/fritidspedagog på Bromstensskolan arbetar man i F-klass-Åk 3. Inför läsåret 22-23 finns denna tjänst placerad på lågstadiet.

Kvalifikationer

Den sökande ska vara utbildad lärare i fritidshem eller fritidspedagog.  

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Bromstensskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen