skoljobb.se

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Ulvsättraskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Ulvsättraskolan

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Ulvsättraskolan är en F-5 skola med c:a 400 elever belägen i kommundelen Kallhäll. Verksamheten omfattas även av en FBK-klass för elever åk 3-5. Skolan har drygt 60 medarbetare och personalomsättningen är mycket låg. Skolan växer och vi kommer att ha fortsatt rekryteringsbehov de närmaste åren. Enheten omfattas dessutom av tre förskolor och en öppen förskola. Här finns en härlig blandning av elever från skilda kulturer. Skolans vision är: "Med glädje och engagemang lägger vi grunden till det livslånga och lustfyllda lärandet". I skolans närområde finns Kallhällsparken, ishall, fotbollsplaner och friidrottsanläggning. Stora grönområden finns inom promenadavstånd.

ARBETSUPPGIFTER
Nu finns möjligheten för dig som Fritidspedagog att komma till en enhet där du kommer att utvecklas.Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet. Du samspelar med ett erfaret och härligt arbetslag.
Du bidrar aktivt för att utveckla och stimulera elevernas kunskapsutveckling.
Vi arbetar aktivt med språkutvecklande arbetssätt vilket du gärna har erfarenhet av. Du har en kontinuerlig och professionell kontakt med föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du är examinerad Lärare i fritidshem alternativt Fritidspedagog. Erfarenhet av arbete med likabehandling är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsperioden.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Ulvsättraskolan

Järfälla kommun