skoljobb.se

Lärare i fritidshem/ hemkunskap till Sköndalsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-04-12

Ansök nu

Lärare i fritidshem/ hemkunskap till Sköndalsskolan

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

På Sköndalsskolan ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Arbetsplatsbeskrivning

Sköndalsskolan ligger i det natursköna och starkt expansiva området Sköndal med närhet till Drevviken. Skolan har ca 490 elever i årskurs F-6 med integrerade fritidshem och fritidsklubb. Personalen är organiserad i arbetslag där vi tillsammans tar ansvar för elevernas kunskapsinhämtning och sociala utveckling utifrån ett inkluderande och salutogent förhållningssätt. Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan förskoleklass, fritidshem/fritidsklubb och skola. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta ca.30% med hemkunskap i år sex där du planerar och leder undervisning. Resterande tid (eftermiddagstid) tjänstgör du på något av våra fritidshem  Vi prioriterar kvalité och ser fritidshemmen som en viktig del i skolan och elevers ut veckling. Du kommer att tillhöra ett arbetslag där du samverkar för bästa skola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är fritidspedagog eller lärare i fritidshem.

Du är genuint intresserad av fritidshemsutveckling. Sköndalsskolan har under många år satsat på att utveckla skolans fritidshem.

Vi behöver dig som;

* är professionell, ansvarstagande, engagerad och har god samarbetsförmåga

* kan se varje elev och dess förmåga i gruppsammanhang

* kan fånga och stimulera elevernas nyfikenhet och intresse för att lära

* har höga förväntningar på elever och verksamheten

* kan vara flexibel och kan förändra arbetssätt samt struktur beroende på i vilket sammanhang du befinner dig i

* kan skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning

Vi kommer för denna tjänst lägga stor vikt till att du matchar arbetslaget med kompetens och livserfarenhet. 

Intervjuer sker löpande.   

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/ hemkunskap till Sköndalsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen