skoljobb.se

Lärare i fritidshem/Idrottslärare, F-6 till Klämmestorpsskolan

Regioner
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Lärare i fritidshem/Idrottslärare, F-6 till Klämmestorpsskolan

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 28 000 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du vara med och skapa en skola att längta till, tillsammans med engagerade kollegor och elever?

Klämmestorpsskolan är en grundskola med cirka 200 elever i Mantorp med fritidshem och årskurserna F-6. På Klämman står undervisningen och relationerna mellan personal och elever i fokus. Vi har en väl fungerande organisation och verksamhetens motto är "alltid jajamensan, alltid tänkande och lärande i fokus, alltid professionella". Språket är prioriterat i undervisningen.

Arbetsuppgifter

Som lärare i fritidshem är du skicklig på barns kommunikation, fritid och kultur. Uppdraget innebär att möta elever före, efter och under skoldagen och sätta elevernas sociala utveckling i fokus. Utifrån de mål som uppställts för verksamheten samarbetar lärare i fritidshem med andra befattningar för att skapa en god pedagogisk verksamhet som syftar till att främja elevernas lärande och utveckling samt inspirerar eleverna till nya upptäckter och intressen.

Du är behörig idrottslärare och bedriver själv undervisning inom idrott utöver din insats på fritidshemmet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott från åk 1-6. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från yrket.

Du har god insikt och kunskap om skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Du har god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt leder och organiserar ditt arbetet för att skapa studiero och goda lärmiljöer för våra elever under hela skoldagen. Du är initiativrik, flexibel och relationell i ditt arbete med eleverna.

Du står för god etik och sunda värderingar. Du försvarar lika möjligheter både inom organisationen och samhället i stort.

Du har förmågan att noggrant analysera och bedöma olika typer av data för att dra väl genomtänkta slutsatser samt för att skapa fungerande lösningar.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete tillsammans med kreativa och lösningsorienterade kollegor.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2021-08-09
Eller efter överenskommelse.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Therese Niklasson
Rektor
010-234 56 30
therese.niklasson@mjolby.se

Facklig företrädare

Helena Hedlund
Lärarförbundet
073 - 073 43 80
helena.hedlund@edu.mjolby.se

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/Idrottslärare, F-6 till Klämmestorpsskolan

Mjölby kommun - Utbildningsförvaltning