skoljobb.se

Lärare i fritidshem, Klämmetorpsskolan

Företag Mjölby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Lärare i fritidshem, Klämmetorpsskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara en del i ett välfungerande team där vi skapar de bästa förutsättningarna för eleverna?

Klämmestorpsskolan ligger i Mantorp och är en F-6-skola. Skogen är närmsta granne och vi har nära till pendel och idrottsanläggningar. Skolgården är stor och inspirerande med många möjligheter till aktiviteter. Skolan är byggd i ett plan vilket underlättar samarbete och kontakt med utemiljön.

Vi har 230 elever och 34 personal. Personalgruppen är delad i tre arbetslag och ett arbetslag består av fritidshemmets personal. Det finns gemensamma och egna planeringstillfällen som är schemalagda.

ARBETSUPPGIFTER
Du är tillsammans med dina kollegor ansvarig för undervisning i fritidshemmet, dina arbetsuppgifter är att leda, motivera och stimulera eleverna i deras utveckling. Kontakt med vårdnadshavare är en naturlig del av arbetet.

Du ingår i ett arbetslag där du är med och utvecklar undervisningen och verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Ditt ledarskap är av avgörande betydelse för att varje elev ska nå sina mål.

Under skolsamverkan arbetar du som resurs för elever i behov av särskilt stöd alternativt som resurs i klass.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en examen för lärare i fritidshem.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av undervisning i fritidshem. Vi ser gärna att du är kunnig i/intresserad av musik och drama.

Som person är du stabil, trygg och glad. Att ta ansvar för uppgifter, kunna planera, organisera och prioritera på ett konstruktivt och effektivt sätt är grundläggande kvalifikationer precis som att ta initiativ, sätta igång aktiviteter och uppnå resultat och erfarenheter som du gärna professionellt delar med andra. Viktigt är också att du behåller lugn och balans i stressade situationer. I de situationerna har du också ett nytänkande som kan omsättas i praktiken.

Du är tillmötesgående, öppen och aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du skapar kontakter och underhåller relationer. Du kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter och arbeta bra med komplexa frågor.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling. Om du är nyutexaminerad erbjuder vi dig ett introduktionsår med schemalagd mentorstid.

Vi erbjuder dig plats på en skola i en stimulerande personalgrupp som arbetar efter orden "alltid jajamensan, alltid professionella, alltid tänkande och lärande i centrum".

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem, Klämmetorpsskolan

Mjölby kommun