skoljobb.se

Lärare i fritidshem, Skytteholmsskolan

Företag Solna stad
Regioner
Utgår

2018-08-20

Ansök nu

Lärare i fritidshem, Skytteholmsskolan

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Skytteholmsskolan, som ligger mitt i Solna, är en grundskola med åldershomogena klasser från förskoleklass upp till årskurs 9. Vi har också en grundsärskola. Skolan har drygt 700 elever som vi dagligen strävar efter att ge verktyg som kritiskt tänkande, metakognitiva strategier och självförtroende. Trygghet är en förutsättning för skolframgång. Antonovskys känsla av sammanhang (kasam) utgör en hörnsten för skolan.

Lusten att lära är utgångspunkten för att omsätta vår pedagogiska kompetens i undervisning. Den starka tron på varje barns vilja och förmåga är central för oss. Kunskap innebär att rusta våra elever med kunskap om världen. Dessa värden genomsyrar verksamheten här hos oss på Skytteholmsskolan.

Vi söker nu dig som är utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog/förskollärare. Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du är behörig lärare i fritidshem/fritidspedagog. Erfarenhet av pedagogiskt arbete är meriterande. Vi söker dig som kan skapa situationer där elever lyckas. Ditt ledarskap bottnar sig i tron om att alla barn kan och vill utvecklas. Din undervisning utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet som gör att du lyckas skapa goda lärmiljöer (didaktisk, emotionell och fysisk). Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och har stor förmåga till samverkan med såväl våra elever, vårdnadshavare som kollegor.

Du har ett positivt förhållningssätt till IT som ett självklart verktyg i såväl pedagogik som dokumentation. Din arbetsinsats grundas utifrån ett stort engagemang där du är initiativrik och vill vara med och utveckla vår skola. Du är väl förtrogen med lgr 11. Du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt och säkerställer att alla processer fullföljs med god kvalitet.

Mer information och ansökan

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 2018-08-20. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående.

Har du frågor kring Skytteholmsskolan och rekrytering kan du vända dig till Andreas Trondsen, biträdande rektor, andreas.trondsen@solna.se.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem, Skytteholmsskolan

Solna stad