skoljobb.se

Lärare i fritidshem till Bäckaskolan

Företag Gnosjö kommun
Regioner
Utgår

2019-08-29

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Bäckaskolan

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Fritidshemmet vid Bäckaskolan har avdelningarna Tellus för barn 6-7 år och Apollo för barn 8-12 år. På Bäckaskolan F-6 finns ca 270 elever.

Vi arbetar i nära samarbete med förskoleklassen och lärarna i 1-6 och gör vårt yttersta för att ge barnen möjlighet till utveckling på fritiden samt att erbjuda stimulerande inslag i elevvardagen.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med undervisning i fritidshemmet. I arbetet ingår också den dagliga administrationen och kontakt med elever, vårdnadshavare och elevvårdspersonal.

Vi söker dig som har eleven i fokus, kollegiet som kompetensresurs och både vill utveckla den pedagogiska professionen i linje med det individuella uppdraget och samtidigt delta i en kollegial utvecklingsprocess.

Du är väl förankrad i den pedagogiska forskningen och besitter förmågan att kommunicera denna likväl som metoder till elever och vårdnadshavare. Du har en välkomnande praktik där samverkan med olika personer och professioner är ett givet inslag i din lärargärning.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har lärarexamen och/eller lärarlegitimation med behörighet för undervisning i fritidshemmet samt gärna något praktisk-estetiskt ämne i årskurs 1-3 och/eller 4-6. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete och/eller arbete med barn och unga ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid social kompetens, personlig lämplighet och förmåga till samverkan med kollegor och övrig personal.

ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas snarast under förutsättning att nödvändiga politiska beslut fattas. Arbete med urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem till Bäckaskolan

Gnosjö kommun