skoljobb.se

Lärare i fritidshem till Lindbladsskolan 75-100%

Företag Mjölby kommun
Regioner
Utgår

2020-10-29

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Lindbladsskolan 75-100%

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 27 900 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Är du den vi söker?

Lindbladsskolan är en av två F-5 skolor i Skänninge. På skolan går cirka 150 elever. Du kommer att ingå i fritidshemmets arbetslag och i huvudsak arbeta i vårt fritidshem, även arbetsuppgifter i grundskolan kan förekomma.

ARBETSUPPGIFTER
Lärare med inriktning mot arbete i fritidshem innebär att du är skicklig på barns kommunikation, fritid och kultur. Uppdraget innebär att möta elever mellan 6 och 12 år före, efter och under skoldagen att sätta elevernas sociala utveckling i fokus. Utifrån de mål som uppställts för verksamheten skall lärare i fritidshem i samarbete med andra befattningar skapa en god pedagogisk verksamhet som syftar till att främja barns/ungdomars lärande och utveckling, samt inspirerar barn/ungdomar till nya upptäckter och intressen.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarexamen från högskola med inriktning mot arbete i fritidshem. Lärarlegitimation

Du har förmågan att tala tydligt samt utstrålar trovärdighet och självförtroende. Du har förmågan att hålla presentation, föreläsningar och utbildningar och anpassa dessa efter målgruppens behov och återkoppling.

Du står för god etik och sunda värderingar. Du försvarar lika möjligheter både inom organisationen och samhället i stort.

Du har förmågan att noggrant analysera och bedöma olika typer av data för att dra väl genomtänkta slutsatser samt för att skapa fungerande lösningar.

På Lindbladsskolan erbjuder vi ett intressant arbete med erfarna kollegor, goda möjligheter till kompetensutveckling, introduktionsår med mentor för dig som är nyexaminerad och ett generöst friskvårdsbidrag.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem till Lindbladsskolan 75-100%

Mjölby kommun