skoljobb.se

Logo

Lärare i Fritidshem till Nyhemsskolan,

Regioner
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Lärare i Fritidshem till Nyhemsskolan,

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi dig som brinner för fritidsverksamhet och som är erfaren och behörig lärare mot fritidshem som vill vara med och utveckla vårt fritidshem. Du kommer tillsammans med övrig pedagogisk personal planera och bedriva pedagogiskt arbete i skolan och på fritidshemmet. Ni ser tillsammans till att verksamheten är lustfylld, utmanande och kreativ, under skoltid såväl som på fritids. Vi önskar rikta denna tjänst med ett uppdrag att vara en aktiv del av skolans trygghetsteam och därmed tar du ett stort ansvar under raster och har god kontakt med vårdnadshavare.

Kvalifikationer:

I din roll som lärare i fritidshem har du goda kunskaper om fritidshemmets uppdrag och är väl bekant med fritidshemmets läroplan och övriga styrdokument. Utifrån det har du förmågan att anpassa din undervisning till eleverna och låter dem vara delaktiga i utformningen av undervisningen. På ett kvalitetsmedvetet sätt skapar du goda förutsättningar för elevernas utveckling och lärande, samt dokumentationen av densamma.
Du är strukturerad, organiserad och kan prioritera. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är bra på att skapa goda relationer med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare. Du är flexibel och inte rädd för att rycka in där det behövs för helhetens bästa. Du har förmåga att se alla elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får dem att växa.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Utbildad lärare i fritidshem

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, men finns önskemål om deltid så kan det vara aktuellet
Tillträde: 2023-08-07
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-03-26

Arbetsgivarens referensnummer: A979868

Upplysningar lämnas av:

Kajsa Andersson
Rektor
Telefon: 0380-518434
E-post: kajsa.andersson1@ nassjo.se

Dela detta jobb

Logo
Lärare i Fritidshem till Nyhemsskolan,

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen