skoljobb.se

Lärare i fritidshem till Rösjöskolan

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Rösjöskolan

Vi söker en lärare i fritidshem som vill driva och vidareutveckla vår fritidsverksamhet så att elevens�lärande sätts i fokus och verksamheten�fyller den viktiga funktion den harHos oss får du frihet att utveckla och stöd i att utvecklas.

Som lärare i fritidshem/fritidspedagog blir du en del av ett kompetent arbetslag med unika möjligheter att bidra till utveckling och att själv utvecklas.

Rösjöskolan kommer under nästa läsår att inleda ett flerårigt och för landet unikt utvecklingsprojekt när det gäller verksamheten inom fritids och som lärare hos oss inom området får du här möjlighet att både själv utvecklas och att vara med om att utveckla.

Vi tror att du är lyhörd och kreativ och möter varje elev utifrån hens förutsättningar. Du är en trygg person, är lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt. Din utgångspunkt är att lärandet ska vara kreativt och stimulerande. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för mångfald och utifrån ett inkluderande förhållningssätt.

Vi erbjuder dig

- en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär

- en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande

- en plats där varje elev ges möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och som är medaktörer i sitt eget lärande

- pedagogisk lunch

- kontinuerlig fortbildning samt handledning

- trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag.

Vill du arbeta på ett fritids att längta till så är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande.

Rösjöskolan är en F-6-skola med både grund- och grundsärskola. Rösjöskolan har flera specialiteter och profilområden såsom bl.a. PBS (positivt beteendestöd i skolan) och rörelse/motorik som alla möjliggör för varje elev att trivas, må bra och utvecklas väl. Rösjöskolans ständiga utvecklingssatsning går under namnet "Rösjöskolan i rörelse".

Försäljare från rekryteringsföretag och annonssajter undanbes då vi har många sökande på de tjänster vi annonserar.

Kontaktpersoner:
Anne Melin, bitr rektor Nishti Abbasi
tfn: 0737653034

Sista ansökningsdag:
2019-10-18

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem till Rösjöskolan

Sollentuna kommun