skoljobb.se

Lärare i fritidshem, Veta skola

Regioner
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Lärare i fritidshem, Veta skola

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med cirka 28 400 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på vårdboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du vara med och skapa en skola och ett fritidshem där alla kan och vill vara?

Veta skola är en skola för elever från förskoleklass till skolår 6. Skolan ligger i utkanten av Mantorp och här finns ett fritidshem med två fritidshemsavdelningar, Guldkulan och Silverkulan. På Veta skola möts dagligen ca. 200 elever och 27 medarbetare

Arbetsuppgifter

På Veta skola vill vi fånga varje medarbetares unika förmåga att möta våra elever och färga vår verksamhet. Därför är du en flexibel person med ett stort driv, en positiv inställning och en föredömlig samarbetsförmåga. För att trivas i rollen som medarbetare på Veta skola är det viktigt att man är en lagspelare. Vi värdesätter ett tillåtande klimat som karaktäriseras av värme, humor och respekten för alla individers egenvärde.

I ditt uppdrag som lärare i fritidshem kommer du planera, undervisa och utveckla fritidshemmets verksamhet. Tillsammans med dina kollegor samarbetar ni för att skapa en stimulerande och lärorik miljö för eleverna.

Utifrån verksamhetens mål skall lärare i fritidshem i samarbete med andra befattningar skapa en god pedagogisk verksamhet som syftar till att främja barns lärande och utveckling, samt inspirera barn till nya upptäckter och intressen.

I uppdraget ingår att under skoldagen samverka med skolans pedagoger och bidra till elevers lärande och utveckling. Du har även ett uppdrag i att skapa en rastverksamhet som inbjuder till aktivitet och en trygg rastmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Du har god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete.

Du har god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en god och lugn lärandemiljö åt våra elever under hela deras dag.

Som person är du trygg, flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Du behåller lugnet i stressade situationer, du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Relationsskapande liksom samarbete är en viktig del av uppdraget.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats, präglad av det goda samarbetet och en tydlig flexibilitet. Vi erbjuder dig också möjlighet till kompetensutveckling, introduktionsperiod med mentor för dig som är nyutexaminerad och ett generöst friskvårdsbidrag. Det är vår förhoppning att du vill vara med på vår resa och bidra till att göra oss till en bättre skola.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-08-07
Tillträde höstterminen 2023.

Ansökan

Ansök senast: 2023-04-30

Referensnummer: C127003

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Jennica Berzelius
Rektor Veta skola
010 - 234 56 80
jennica.berzelius@mjolby.se

Facklig företrädare

Sveriges Lärare
0730734380
Mjolby@sverigeslarare.se

Övrigt

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem, Veta skola

Mjölby kommun - Utbildningsförvaltning