skoljobb.se

Lärare i fritidshem, Vifolkaskolan F-6

Regioner
Utgår

2023-04-11

Ansök nu

Lärare i fritidshem, Vifolkaskolan F-6

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med cirka 28 400 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på vårdboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Har du lust att utvecklas med oss?

Vifolkaskolan F-6 ligger i Mantorp med nära till tågstationen och pendlingsmöjligheter. Skolan ligger bredvid högstadieskolan Vifolkaskolan 7-9. Skolan har ca 260 elever och ca 110 elever inskrivna på fritidshemmet. Fritidshemmet har tre avdelningar.

Arbetsuppgifter

Lärare med inriktning mot arbete i fritidshem. Du är lärare i musik, bild, idrott eller resurs i grupp under skoldagen och på eftermiddagen pedagog som är skicklig på barns kommunikation, fritid och kultur. Uppdraget innebär att möta elever mellan 6 och 12 år före, efter och under skoldagen och sätta elevernas sociala utveckling i fokus och de olika sammanhang de finns i.
Utifrån de mål som uppställts för verksamheten skall lärare i fritidshem i samarbete med andra befattningar skapa en god pedagogisk verksamhet som syftar till att främja barnens och ungdomarnas lärande och utveckling samt inspirera till nya upptäckter och intressen.

Kvalifikationer

För arbetet krävs lärarlegitimation för fritidshem.

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.

Du är kreativ och innovativ, du skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem. Du söker möjligheter till förbättring av organisationen och tar initiativ till förändring.

Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du uppmuntrar och stödjer förändringsinitiativ. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-08-01

Ansökan

Ansök senast: 2023-04-11

Referensnummer: C129703

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Eva-Lott Petersson
Rektor Vifolkaskolan F-6
010 - 234 56 20
eva-lott.petersson@mjolby.se

Facklig företrädare

Sveriges Lärare
Anneli Sjöstrand
0730-73 43 80
mjolby@sverigeslarare.se

Övrigt

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem, Vifolkaskolan F-6

Mjölby kommun - Utbildningsförvaltning