skoljobb.se

Välkommen till oss på Ljungarumsskolan. 
Ljungarums skolområde F-6 ligger i södra delen av Jönköping och består av Strömsbergsskolan F-3 och Ljungarumsskolan F-6. Båda skolorna innefattar förskoleklass, åk 1-6 och fritidshem. Sammanlagt har vi ca 395 elever och ca 60 personal. Inom Ljungarums skolområde F-6 arbetar vi målfokuserat och strävar alltid efter att utveckla verksamheten. Den aktuella tjänsten är förlagd till Ljungarumsskolan F-6.

Arbetsuppgifter 
Vi söker dig som vill ta ansvar för en god pedagogisk verksamhet och som sätter eleven i centrum. Du är väl förtrogen med läroplanen Lgr 11. I tjänsten ingår planering, dokumentation, uppföljningar, analysarbete m. m. Du kan arbeta självständigt men har även lätt för att samarbeta i arbetslag, tillsammans med andra.

Kompetenskrav 
Du är behörig lärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog med lärarexamen. Du ser det som en självklarhet att anpassa den verksamhet som du arbetar i utifrån elevernas olika förutsättningar. Som lärare i fritidshem ser du som din uppgift att finna rätt pedagogik som stimulerar elevers utveckling och lärande samt erbjuda alla elever en meningsfull fritid. Du har lätt för att samarbeta och samverka i ett arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Behörighet att undervisa i bild eller musik är meriterande.

Övrigt 
Under höstterminen kommer hela skolan arbeta med IT för bättre lärande som kompetensutveckling. Årets tema för skolområdet är rörelse och hälsa.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. 
https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret 

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Rektor Catarina Markus, 036-106243
Bitr. rektor Tomas Claesson, 036-106241
Lärarförbundet, Ingrid Svensson- Hultman, 0709-165274

Rekryteringsprocessen och urval pågår löpande under annonseringstiden.

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Ljungarums skolområde F-6
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100 %
Tillträdesdag    2018-08-13
Sista ansökningsdag    2018-06-26
Referensnr    18-60-0381

Lärare i fritidshemmet

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-26

Ansök nu

Dela detta jobb