skoljobb.se

Ekhagsskolan - En skola att längta till
Är du nyutbildad Grundlärare fritidshem, blir klar med utbildningen inom en snar framtid eller har kort eller lång erfarenhet av att arbeta på fritids, då är du välkommen att söka till oss på Ekhagsskolan.

Välkommen till oss!
Vi vill skapa en skola där alla barn och vuxna känner sig trygga, mår bra och har lust att lära. Styrkan med vår enhet är engagerade, kompetenta medarbetare som bidrar till ett positivt arbetsklimat som bygger på god kommunikation. Hos våra fantastiska elever finner vi en mångfald av olika kulturer. Vi lägger stor vikt vid värdegrundsarbetet där alla ges möjlighet att utvecklas och där det är positivt med nytänk och förändring. Skolan ligger centralt med bra lokaler och närhet till skog, natur och många av kommunens närliggande aktiviteter så som Kinnarps arena, Rosenlundsbadet, KFUM med mera. Ekhagsskolan expanderar och har för närvarande 400 elever från förskoleklass till årskurs 6. Nu behöver vi förstärka med en Grundlärare i fritidshem.

Ditt nya jobb
Att arbeta på Ekhagens fritidshem innebär att du tar ansvar för att planera, utveckla och bedriva den pedagogiska verksamheten så att den stimulerar och utmanar elevers sociala förmågor, språk, demokratiska förhållningssätt och miljömedvetenhet. Du deltar i elevers hela dag tillsammans med arbetslaget, framför allt före och efter skoltid och under raster, men också i skolsamverkan. Du dokumenterar elevers utveckling och lärande och har en regelbunden professionell kontakt med elevers vårdnadshavare och deltar i utvecklingssamtalen.

Din kompetens
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att stimulera barns lärande och utveckling samt vara en del i skolans hela dag.
Du är legitimerad grundlärare i fritidshem eller liknande pedagogisk utbildning. Du som ännu inte är klar med utbildningen är också välkommen att söka.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länk till beställning av belastningsregistret här.

Välkommen att söka till en fantastisk arbetsplats där vi tillsammans arbetar för en trygg och trivsam studie- och arbetsmiljö för både elever och personal.

Vill du veta mer?
Susanne Kristensson, Rektor, 036- 10 60 08
Tomas Claesson, bitr. rektor, 036- 10 71 40

Lärare i fritidshemmet

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Dela detta jobb