skoljobb.se

Lärare i fritidshemmet till Silverdalsskolan

Ansök nu

Lärare i fritidshemmet till Silverdalsskolan

Sollentuna kommun

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för undervisningen i fritidshemmet i det arbetslag du verkar. Som medarbetare på vårt fritidshem ska du bidra till att säkerställa att barnen har en stimulerande och utvecklande fritidshemsverksamhet. Samverkan med andra i arbetslaget är en självklarhet. Vi ser gärna att du vill vara med och utveckla vårt IKT-arbete som är inriktat mot både skola och fritids.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare mot fritidshem, eller fritidspedagog med legitimation, och med digital kompetens.  Du har god samarbetsförmåga och har förmåga att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna. Du har en helhetssyn på barns lärande och utveckling. Du är engagerad, initiativrik, positiv och flexibel. Du har god kännedom om barns olika förutsättningar och behov.

 

Har du adekvat utbildning och känner att du vill vara med och utveckla vår fritidsverksamhet sök tjänsten. 

Vi intervjuar fortlöpande, hittar vi den vi söker kan tjänsten tillsättas innan ansökningsdatumet har gått ut.

 

Välkommen med din ansökan

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Lärare i fritidshemmet till Silverdalsskolan

Sollentuna kommun