skoljobb.se

 

Radix Kompetens är i behov av en lärare i grundläggande vuxenutbildning i Västerås med tillträde i januari 2019.

Varför är detta ditt nya drömjobb?

Du kommer att inom vuxenutbildning undervisa vuxna i grundläggande kurser. Målet är att den enskilde eleven ska nå de mål som finns i dennes individuella studieplan. Du kommer arbeta med ett formativt förhållningssätt där kvalité, delaktighet och engagemang är nyckelord. Samverkan med arbetsliv är central och därigenom förståelsen för att alla arbetar gemensamt för helheten. Som lärare i grundläggande vuxenutbildning ger du dina elever redskap för att kommunicera och aktivt delta i vardags-, samhälls- och arbetslivet. Undervisningen individanpassas till elevernas förkunskaper och förutsättningar. I tjänsten ingår även att tillsammans med övriga kollegor jobba med utveckling av verksamheten.

Kvalifikationer:

  • Behörig lärare i grundskolans kurser med erfarenhet av vuxenstuderande.

  • God datorvana och ett intresse av att arbeta i en digital lärmiljö.

  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, uppmärksammar andras synpunkter och kompetens och delar med dig av din egen kunskap. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, ser möjligheter i förändringar och kan agera prestigelöst för att främja verksamhetens och den egna utvecklingen. Vidare är du självständig, initiativrik och gillar att utveckla nya idéer.

Intresserad?

Då är du välkommen med din ansökan innehållandes CV, lärarlegitimation och personligt brev, där du tydligt motiverar vad som driver och lockar dig i ovanstående tjänst. Vid eventuella frågor kontakta oss per e-post: linnea.palmkvist@radixab.se.

Placeringsort: Västerås

Omfattning: 100 %

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi tar enbart mot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och undanbeder oss därför kontakt med rekryteringsföretag, säljare av annonsplats och liknande.

Radix Kompetens är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

Lärare i grundläggande vuxenutbildning Västerås

Regioner
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb