skoljobb.se

Lärare i grundskolan, årskurs 1-7, Snöstorpsskolan

Ansök nu

Lärare i grundskolan, årskurs 1-7, Snöstorpsskolan

Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 95 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 900 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med?

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Snöstorpsskolan är en skola med goda resultat och ett gott klimat. Våra elever ger oss höga betyg i sina trivselenkäter som genomförs varje termin. Vi vill vara en inkluderande skola där samtliga elever blir synliga och får det stöd och den formativa återkoppling som de behöver för att utvecklas så långt som möjligt. Vi har engagerade pedagoger och vill vara en välkomnande och trygg skola präglad av ett gott bemötande och arbetsglädje för alla.
Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår skola. Läsåret 14/15 deltog vi i Matematiklyftet och kommande läsår deltar vi Läslyftet. Vi arbetar i fokus-grupper kring ibland annat IKT, bedömning och språkutveckling för att på olika sätt kunna utveckla vår skola.
På skolan finns ca 350 elever från förskoleklass till årskurs 5.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är engagerad i ditt pedagogiska uppdrag och intresserad av skolutveckling. Tjänsten innebär att du under vårterminen 2019 arbetar i årskurs fyra för att sedan till hösten ansvarar för årskurs ett.
På Snöstorpsskolan arbetar vi i arbetslag och det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Som pedagog spelar du en viktig roll som förebild för eleverna och du har en stor betydelse för deras utveckling. Du har en naturlig ledarroll, är en kommunikativ och tydlig ledare med ett positivt förhållningssätt som tycker om att arbeta tillsammans med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi förutsätter att du ser eleverna ur ett helhetsperspektiv. Du har en hög tilltro till att alla elever kan och arbetar för att alla elever ska utvecklas så långt det är möjligt. Du låter eleverna vara delaktiga och ha inflytande över din undervisning.
Du har en positiv inställning till skolutveckling. Du är öppen, nytänkande och vågar titta på din egen undervisning utifrån forskning och beprövad erfarenhet för att kunna utmana dig själv och andra i ert arbete.KVALIFIKATIONER
Lärarexamen/legitimationÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Lärare i grundskolan, årskurs 1-7, Snöstorpsskolan

Halmstads kommun