skoljobb.se

Norrängens skolområde

Välkommen till oss på Norrängsskolan!
Norrängsskolan är en F-6 skola med ca 300 elever och ca 45 anställda. Skolan är belägen i norra delarna av Huskvarna och ligger vackert belägen med panoramautsikt över Vättern. Här bjuds fantastiska miljöer med skog, sjö och berg i omedelbar närhet till skolan. Medarbetare, elever, vårdnadshavare, studenter och gäster på skolan beskriver att de upplever en fantastisk arbetsmiljö där trivsel och trygghet präglar andan på enheten. Norrängsskolan är en övningsskola, vilket innebär att vi regelbundet tar emot studenter från JU.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och genomföra undervisning i årskurs 4-6 samt att dokumentera och följa upp eleverna. Du ska utveckla undervisningen tillsammans med arbetslaget i åk 4-6. Vi värdesätter olikheter och en varierad och balanserad sammansättning av innehåll och arbetsformer för att alla elever ska må bra och nå målen. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att ge barnen en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är lärare åk 1-7 alternativt åk 4-6 med lärarlegitimation företrädesvis i SV/SO och i engelska. Du har lätt för att skapa relationer med både elever och medarbetare och trivs med att samarbeta för att tillsammans nå uppsatta mål. Vidare är du en strukturerad och stabil person med stort engagemang. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Du hittar ansökan om belastningsregister här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Upplysningar
Rektor, Pär Henriksson 036-10 24 29
Lärarförbundet, Fredrik Ekvall 036-10 34 55


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lärare i grundskolan årskurs 4-6

Regioner
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Dela detta jobb