skoljobb.se

logo

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Företag Vansbro kommun
Regioner
Utgår

2023-04-12

Ansök nu

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och bli en viktig del i helheten hos oss på Vansbro kommun? Då är det hög tid att skicka in din ansökan och hoppa på tåget mot en meningsfull arbetsplats med goda arbetsvillkor och ständigt lärande.

Vi på Vansbro kommun tror stenhårt på att glada och engagerade medarbetare skapar en bättre trivsel och bättre resultat på jobbet. Vi vill att du ska känna dig delaktig i vår utveckling av verksamheten och stolt över allt det fantastiska som vi tillsammans skapar för våra medborgare.

Och vad sägs om platsen? Vansbro kommun är den lilla kommunen med det stora innehållet. Vi har otroligt charmiga lokalsamhällen längs älven, som Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med omgivande byar i de västra delarna av Dalarna. Här finns ett brett näringsliv som skapar en härlig arbetsmarknad och ett rikt föreningsliv som ger massor av möjligheter till livskvalitet.

Så vad väntar du på? Kom och bli en del av vårt härliga gäng här på Vansbro kommun. Vi ser fram emot att träffa dig!

Arbetsuppgifter

Skolan bedriver undervisning och pedagogisk verksamhet på sätt som motiverar, engagerar och ökar delaktigheten för samtliga elever. För att kunna erbjuda bästa möjliga utveckling använder vi oss av modern pedagogik och IT teknik.

Som lärare i vår kommun ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö som leder till ett ökat lärande för alla. Där alla elever känner nyfikenhet och lust att lära. I det kollegiala lärandet kommer du tillsammans med arbetslaget skapa möjligheter för att alla elever ska lyckas.

Du är med och utvecklar den pedagogiska verksamheten och arbetar med ett inkluderande förhållningssätt. I arbetet ingår att planera, dokumentera, följa upp och utvärdera.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerade lärare i flera ämnen. Du trivs med att leda och motivera andra både barn och vuxna. Självklart delar du med dig av dina kunskaper och erfarenheter och är öppen och lyhörd att ta till dig aktuell forskning inom skolutveckling.

Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö med fokus på elevernas utveckling och lärande. Du har en god förmåga att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar.

För dig är det en självklarhet att ha ett positivt förhållningssätt och att vara en god förebild för våra elever. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du är flexibel.

Före anställning ska examensbevis och legitimation samt giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Intervjuer sker löpande och vi kan komma att tillsätta innan ansökningstiden är slut så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-05-01
Enligt överenskommelse

 

Referensnummer: C129280-2023-25

Ansök här

Dela detta jobb

logo
Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Vansbro kommun