skoljobb.se

Lärare i grundskolan En åk 7-9 Ol Andersskolan Ro 4

Företag Tierps kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Lärare i grundskolan En åk 7-9 Ol Andersskolan Ro 4

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Arbetsplatsen är på Ol Andersskolan i Skärplinge som är en F-9 skola med ca 250 elever. Ett litet och väl fungerande högstadium med två klasser i varje årskurs. Skolan karaktäriseras av närhet och väl fungerande kollegialt samarbete.
Ol Andersskolan är i starten av ett utvecklingsarbete "Samverkan för bästa skola" samtidigt som kollegiet arbetar med Specialpedagogiklyftet och Digitalisering. Självbilden är en skola som satsar på kompetensutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Ol Andersskolan söker lärare som ska undervisa i engelska i årskurs 7-9. I tjänsten ingår mentorskap. Du kommer vara en del av ett arbetslag, innehållande personal i åk 7-9, som samarbetar kring praktiska frågor och elevärenden. Vi ser också arbetslaget som en resurs för ämnesövergripande undervisning och gemensamma projekt.

Det senaste året har alla skolans pedagoger deltagit i Skolverkets specialpedagogiklyft och vi kommer att fortsätta arbeta med det kollegiala lärandet genom att reflektera, planera, pröva och utbyta erfarenheter med varandra. Till våren går hela kommunen in i projektet Samverkan för bästa skola.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med behörighetsgivande utbildning som har en övertygelse om barns vilja och förmåga att lära om de får goda förutsättningar. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument, IKT och har förmåga att anpassa din undervisning utifrån den enskilde eleven.

För oss är dina personliga egenskaper, som ditt positiva förhållningssätt och goda bemötande viktiga. Det är det som gör att du skapar och bevarar goda kontakter och samarbeten med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi tror också att om du stimuleras av utmaningar, är idérik och väljer att se möjligheter istället för hinder kommer du att trivas extra bra som lärare hos oss.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare i grundskolan En åk 7-9 Ol Andersskolan Ro 4

Tierps kommun