skoljobb.se

Lärare i grundskolans år 1-3 Nockebyhovsskolan

Ansök nu

Lärare i grundskolans år 1-3 Nockebyhovsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker en lärare till årskurs 1 i Nockebeyhovsskolan. Nockebeyhovsskolan är en del i Olovslund/Nockebyhovsskolor.

Våra båda skolor ligger naturskönt i Bromma. Nockebyhovsskolan är vår lilla annexskola som ligger intill Judarskogen och nära Mälaren. Det är en enparallellig F-3-skola med ca 100 elever. Olovslundsskolan, som är vår huvudskola med drygt 500 elever, är från och med hösten 2013 en treparallellig F-6-skola.  De fina utemiljöerna runt våra skolor lockar till utomhuspedagogik, även fritidsverksamheten är mycket utomhus. Det är något vi tror gör våra elever friskare, gladare och piggare.

I verksamhetsplanen för 2018 har vi prioriterat följande områden för utveckling:

Utveckling av skolans elevhälsoarbete så att det präglas av ett förebyggande och främjande arbetssätt
Utveckla arbetet med digitalisering så att vi kan möta framtida krav och stödja lärande i en digitaliserad värld
utveckla fritidshemmets och förskoleklassernas verksamhet och arbeta mot en hög och likvärdig kvalitet

Våra elever uppnår mycket goda resultat. Något som vi ser som ett kvitto på pedagogernas fina arbete med eleverna. Vi har under flera år legat i topp i Stockholm stad när det gäller elevernas måluppfyllelse.

För mer information se vår hemsida: http://olovslundnockebyhovsskolor.stockholm.se/

 Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare till åk 1 i Nockebyhovsskolan. Som lärare i Nockebyhovsskolan ingår du i Nockebyhovsskolans arbetslag. Du samverkar också årskursvis med dina kollegor i Olovslundsskolan. Du kommer att ta emot årskurs 1 tillsammans med pedagoger som arbetat med klassen under året i förskoleklass. Således finns god kunskap om eleverna och gruppen. Eleverna har från och med året i förskoleklass varsin digital enhet (ipad). Under kommande läsår fortsätter vi arbetet med att utveckla undervisning 1-1. Erfarenhet av att arbeta digitaliserat är meriterande, men inget krav.

Vi vill att du är självständig i din lärargärning och värdesätter samarbete med kollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna. 
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurserna 1-3. En mer omfattande behörighet är givetvis inget hinder.

Du har ett pedagogiskt driv att vidareutveckla verksamheten och du ser på utveckling och nya idéer som positiva utmaningar. Du bidrar till våra elevers utveckling genom samspel och i dialog med andra. Du är engagerad, rak och öppen och har en organisatorisk förmåga. Du kan göra individuella anpassningar för eleverna utifrån de behov du möter. Du har god förmåga att skapa bra relationer med elever och vårdnadshavare. Du är intresserad av att arbeta i team med andra pedagoger.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    10/1-2018
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Bromma
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/129

Kontakt    
Henrik Kroon, 0850807551

Sista ansökningsdag    2018-06-21
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare i grundskolans år 1-3 Nockebyhovsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen