skoljobb.se

Lärare i Grundskolans tidigare år

Ansök nu

Lärare i Grundskolans tidigare år

Järfälla kommun har nordvästra Stockholms mest spännande läge och växer snabbt. Här byggs bostäder för hela Stockholmsregionen och inom femton år har Järfälla vuxit från dagens 75 000 invånare till minst 120 000. Då finns tunnelbana, pendeltåg och en komplett ny stad med restauranger, butiker, kultur och service inom gång- och cykelavstånd i Barkarby.

Vi som jobbar här erbjuder välfärd med kvalitet och när befolkningen växer är det fler som behöver vår service och våra tjänster. De kommande åren utvecklar vi verksamheterna och tänker nytt samtidigt som vi arbetar på med expansionen. Våra invånare är nöjda idag och vi har högt ställda mål framöver.

Vi är måna om att våra chefer och medarbetare ska utvecklas och Järfälla kommun utsågs nyligen till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare inom offentlig sektor. Internt arbetar vi efter visionen "Järfälla för alla framåt".

Olovslundskolan är belägen i västra Jakobsberg. Här går ca 460 elever per läsår från förskoleklass till och med årskurs 5 samt samundervisningsklasser. Skolbarnomsorg finns i åldrarna 6-12 år.
Olovslundskolan arbetar för att skolan ska vara en trivsam miljö där alla får en möjlighet att utvecklas på bästa sätt.

ARBETSUPPGIFTER
Två av våra duktiga lärare tar sig an andra uppdrag. Vi söker därför två rutinerade lärare till årskurs ett och tre. Våra fyra ettor är ganska små, i dagsläget är det 20 elever i aktuell klass. I åk tre finns det tre parallella klasser och i aktuell klass är det 25 elever. Vi har helt nyrenoverade lokaler och arbetar tätt tillsammans med fritidshemmet.
Vi arbetar aktivt i V-klass (lärplattform), Google suite och andra digitala verktyg. Självklart har alla klassrum aktiva tavlor. Under läsåret arbetar vi med STL, "skriva sig till lärande". Alla elever har tillgång till IKT-utrustning såsom lärplattor och datorer.
Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam bestående av speciallärare, kurator, socialpedagog, skolsköterska och psykolog.
Du är en duktig pedagog med ett tryggt och tydligt ledarskap. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet och social kompetens. Med ditt engagemang har du förmåga att leda och stimulera elever till goda studieresultat.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten gäller att du är legitimerad lärare med behörighet för grundskolans tidigare år.
Det är meriterande om du har utbildning inom läs-och skrivinlärning och erfarenhet av digitalt arbete.

ÖVRIGT
Järfälla kommun är en personlig arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är mycket stolta över våra utbildningsakademier, Medarbetar-, Arbetsledar- och Ledarskapsakademin. Att ha balans i livet, kunna kombinera karriär med familjeliv, är grundläggande för att skapa bra resultat. En förutsättning för att lyckas med det är att vi som arbetsgivare också speglar det samhälle vi verkar i. Oavsett var i kommunen du jobbar är din arbetsinsats av stor betydelse i vårt gemensamma uppdrag att i varje enskilt möte med invånare och företag ge vårt allra bästa och föra Järfälla framåt. Läs mer på www.jarfalla.se

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret som är kopplat till annonsen. Använd länken under rubriken "Ansökan".
Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i Grundskolans tidigare år

Järfälla kommun