skoljobb.se

Lärare i Hkk åk 6-9 på Gläntanskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-20

Ansök nu

Lärare i Hkk åk 6-9 på Gläntanskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Gläntanskolan är en grundskola som är belägen i Ödåkra, i norra delen av Helsingborg. Det är enkelt att sig hit via allmänna kommunikationsmedel. Atmosfären på skolan, som består av ca 400 elever i F-9, präglas av härlig ambition och god kamratanda.
Skolan består av moderna lokaler anpassade för flexibel undervisning i ett expansivt område. Som ett resultat av Gläntanskolans ökande popularitet har skolan 2018 fått en ny tillbyggnad för fritidshemmet och f-3.
Sedan 2018 har vi en ny idrottshall belägen i närheten till skolan.

Du kommer vara med och utveckla våra ledord samarbete- trygghet- ansvar- relation- kunskap (STARK). Hos oss på Gläntanskolan växer du dig som elev S.T.A.R.K från förskoleklass tom åk 9. Vi söker därför nya hängivna medarbetare som vill vara med och utveckla morgondagens skola.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare i Hkk som vill växa tillsammans med oss. Har du även behörighet i idrott är du perfekt för oss!

Nu har du möjlighet att arbeta med våra fantastiska elever som har höga krav på dig som pedagog.

I din roll som HKK-lärare kommer du att ansvara för planering, undervisning samt uppföljning/utvärdering av ditt ämne. I dina arbetsuppgifter ingår att i hög grad kunna coacha, vägleda och inspirera våra elever för att kunna hjälpa dessa mot en hög måluppfyllelse. Som idrottslärare kommer du att jobba utifrån vårt projekt Stark på G; pulsträning, Brainbreaks och var med att utveckla aktiva klassrum.

Som lärare ger du eleverna verktyg för att kunna medverka till en hållbar utveckling genom att göra medvetna val för egen och andras hälsa. Du kommer att ha ett nära samarbete med ämneskollegor.

Du kommer att ha din arbetsplats på Gläntanskolan och undervisa elever från både Gläntanskolan och Svensgårdsskolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i åk 6-9 i HkK. Har du även behörighet i idrott ses det som starkt meriterande. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete, inklusive pedagogisk dokumentation.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder digitala verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer.
Du följer aktivt med i forskning och utveckling.

Erfarenhet av att synliggöra kvalitet och likvärdighet, vad som görs, varför och vad det leder till. Genom att planera, följa upp, analysera, dokumentera och utveckla utbildningen skapar och delar du med dig av kunskap om vad som leder till högre måluppfyllelse.

Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare i Hkk åk 6-9 på Gläntanskolan

Helsingborgs Stad