skoljobb.se

Lärare i idrott, grundskolan årskurs F-5. 40%.

Om arbetsplatsen

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även fritidshem.
Fågelsta skola är en skola på landet söder om Motala som arbetar åldersintegrerat. Här finns ca 100 elever. Vi har ett bra samarbete mellan skola och fritids.

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår undervisning och planering i idrott i årskurserna F-5. I tjänsten ingår även deltagande i skolans arbetslag.

Kvalifikationer

Du som söker har lärarlegitimation med behörighet för undervisning i idrott på låg- och mellanstadiet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen och övriga styrdokument. Du är relationsskapande och ser möjligheter i att samarbeta med andra. Det kollegiala lärandet är en självklarhet. Du har förmågan att anpassa din undervisning utifrån elevernas behov och på ett kvalitetsmedvetet sätt skapar du goda förutsättningar för elevens utveckling och lärande. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Anställningen

Typ av anställning: Tidsbegränsad anställning

Varaktighet: 3-6 månader

Omfattning: Deltid

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Tillträde: 7 januari

Ansökan

Referensnummer: B 328/20

Kontaktperson(er)

Karin Kellander

0141 - 222515

rektor

karin.kellander@motala.se

Fackliga företrädare

Anette Sundqvist

070-2710295

Lärarnas Riksförbund

Johanna Ehinger wren

0141225000

Representant Lärarförbundet

johanna.ehinger.wren@motala.se

Övrigt

Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Lärare i idrott, grundskolan årskurs F-5. 40%.

Företag Motala kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb