skoljobb.se

logo

Lärare i Idrott & hälsa och Hemkunskap till åk 7-9 på Södermalmsskolan (vikariat)

Regioner
Utgår

2023-06-06

Ansök nu

Lärare i Idrott & hälsa och Hemkunskap till åk 7-9 på Södermalmsskolan (vikariat)

Arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa en bra start för barn och ungdomar utifrån deras behov och förutsättningar? Nu söker vi en grundskollärare med idrott & hälsa och hemkunskap till åk 7-9 för ett vikariat på Södermalmsskolan! 

Södermalmsskolan är en F-9-skola och bildar det centrala rektorsområdet. Tillsammans arbetar vi för elevers rätt till bra utbildning och personalen är verksamhetens viktigaste resurs. Som lärare bidrar du till att verksamheten utvecklas i rätt riktning och du ger våra elever goda förutsättningar att växa och att utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. 

Skolförvaltningens ansvarsområde omfattar verksamhet för barn från ett år till gymnasieutbildning. Verksamheten omfattar skolstab, förskola, grundskola inklusive särskola, gymnasieskola inklusive särskola samt kulturskola. 

Observera att vi i denna rekrytering kan komma att kontakta intressanta kandidater under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en grundskollärare med inriktning idrott & hälsa och hemkunskap för undervisning i åk 7-9 på Södermalmsskolan. Tjänsten är en visstidsanställning under läsåret 23/24 och arbetet är på heltid. 

Vi eftersträvar att alla elever ska möta vuxna som ser varje elevs unika möjligheter, som skapar förtroendefulla och trygga relationer och visar lust och engagemang i samspelet med eleven. 

Vi söker dig som medvetet arbetar för att skapa en god lärandemiljö som är utmanande, stimulerande och lockar eleverna till nyfikenhet och lärande. Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget ta ansvar för att verksamheten utvecklas så att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande. 

Vi vill att du ser vikten av ett kollegialt lärande och att utvecklas tillsammans med dina medarbetare. Vi ser också den pedagogiska dokumentationen som en självklar del i vårt systematiska kvalitetsarbete och vår verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarutbildning med behörighet att undervisa i idrott & hälsa och hemkunskap. Du ska vara väl förtrogen med skolans läroplan. 

Vi vill att du i ansökan och vid en eventuell intervju, beskriver dina förmågor i mötet med eleverna, i ledarskapet och i samverkan med andra. Av erfarenhet vet vi att även förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i skolan. Det är därför viktigt att du kan reflektera över verksamhetens innehåll och genomförande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, relationsbyggande och förmågan att arbeta i arbetslag med eleven i centrum. 

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Övrigt

Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare. 

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet. 

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-08-09. Eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C142194

Sista ansökningsdatum: 2023-06-06

Kontaktpersoner

Reina Mekdesi Modin
Biträdande rektor 
0550-858 73

Jan Larsson
Rektor
070-368 83 17
0550-882 71

Fackliga representanter:

Sveriges lärare
sverigeslarare@kristinehamn.se

Dela detta jobb

logo
Lärare i Idrott & hälsa och Hemkunskap till åk 7-9 på Södermalmsskolan (vikariat)

Kristinehamns kommun