skoljobb.se

Lärare i idrott och hälsa

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-02

Ansök nu

Lärare i idrott och hälsa

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du är utbildad lärare i idrott och hälsa och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn med särskilda behov och/ eller utvecklingsarbete. Att du fått din legitimation eller söker den är en merit.

Du har en god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap samt har förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor, även kollegor från närliggande skolor. Vi tror att det är viktigt att du är en trygg och stabil person som är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Du är strukturerad och tydlig i din roll som pedagog. Du har förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kolleger, och du kan se varje barns förutsättningar, styrkor och möjligheter.

Du samarbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har förmåga att planera både i team och individuellt.

Digitalisering är ett prioriterat område i Sollentuna kommun. Du bör ha vana av digitala verktyg.  

Du har kanske dessutom vana vid att jobba med barn med särskilda behov, vilket är  något vi specialiserar oss på och även internutbildar i.      

Tjänsten är 60 % och tills vidare.

Vi intervjuar löpande.

Vi erbjuder dig:

-pedagogisk lunch

- friskvård

- egen dator

-handledning

Välkommen med din ansökan!

All form av rekryteringshjälp undanbedes vänligen.

Kontaktpersoner:
Christinga Lundström, bitr rektor 
tfn: +46 08-5792 2903 
mob: +46 739152498 Mia Bungsmuhr Cox 
tfn: +46 857921320 
mob: +46 739151320

Dela detta jobb

Lärare i idrott och hälsa

Sollentuna kommun