skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker vi dig som är legitimerad lärare i idrott och hälsa som vill utvecklas kollegialt, i ett nära samarbeta med kollegor. Skolan har totalt tre idrottslärare som tillsammans med övrig personal fokuserar på att skapa rörelseglada och hälsomedvetna elever. Vi är välutrustade med utrustning, allt från skridskor och skidor till yogamattor finns på skolan.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga som lärare med allt ifrån tillsyn, värdegrundsarbete till undervisningen i Idrott och hälsa. Du ska både kunna arbeta självständigt och samverka med kollegor och föräldrar. Genom ditt engagemang, din kreativitet och mycket goda ledarskap bidrar du till en lustfylld undervisning som skapar rörelseglädje för livet. Under läsår fortsätter vi utvecklingsarbetet att vässa IKT-kompetensen. Du är bekväm med bedömning och betygssättning.

Kvalifikationer

Du ska ha adekvat utbildning för uppdraget med examen och legitimation. Du bör ha erfarenhet av idrottsläraruppdraget. 
Du ska ha kännedom om och erfarenhet av lågaffektivt bemötande. Du får gärna ha gått utbildning inom SPSM:s regi. Du är en relationsbyggare som tar sikte på goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och ledning. Värdegrundsarbetet är i fokus i din undervisning. Du behöver vara van vid digitala verktyg och känna dig bekväm med dess användningsområden och hantering. Vid intresse av ansökan, se till att ha legitimation, utdrag från belastningsregistret m.m. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-01-08
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södermalm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6414
Kontakt
  • Hassan Salehian, 08-508 40 750
Facklig företrädare
  • Susanna Nelson, Lärarförbundet 08-508 40 761, 08-508 40 761
Publicerat 2018-10-08
Sista ansökningsdag 2018-11-08
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Lärare i idrott och hälsa

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-08

Ansök nu

Dela detta jobb