skoljobb.se

Lärare i idrott och hälsa

Företag Falu kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-21

Ansök nu

Lärare i idrott och hälsa

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Vi söker dig som är ämnesintresserad, har förmåga att leda och engagera ungdomar samt ett driv och engagemang i din lärargärning. Gillar du teamarbete och lösningsfokus så är detta ett arbete för dig! Vi arbetar med visionen att Västra är det självklara valet, för såväl elever som medarbetare.

Västra skolan är en skola för åk 7-9 med ca. 380 elever som är centralt belägen i Falun. Vi på Västra skolan arbetar utifrån en gemensam plattform som innefattar ömsesidig respekt mellan alla på skolan och betonar vikten av trygga och lugna lärmiljöer. Vi vill ge våra elever de bästa förutsättningarna till individuell utveckling och goda studieresultat. Vi kallar detta "Vårt Västra 2.0", och du blir självklart en del av detta.

På Västra tar vi ansvar, är engagerade och har kul på jobbet!

Arbetsuppgifter
Som lärare i idrott och hälsa kommer du att ingå i ett team tillsammans med vår meriterade lärare och därmed ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Rollen kommer till viss del att formas utifrån din kompetens och dina erfarenheter men tyngdpunkten ligger på ovan nämnda ämne. Västra skolan ser tjänsten som en viktig del i våra elevers lärande och utveckling.

Som en del i dessa ämneslag kommer du att ha möjligheter att utveckla dina förmågor visionärt i sann kollegial anda samtidigt som du har kul på jobbet. Du förväntas kunna arbeta på uppdrag utifrån givna mål och ta ansvar för ditt arbete och dess resultat. Det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta, att du hanterar konflikter på ett bra sätt och tydligt leder pedagogiken i klassrummet, samt att du är professionell och har en vilja att driva utvecklingen framåt. I tjänsten ingår mentorskap.

Tillräckliga kvalifikationer
- Relevant utbildning och lärarlegitimation.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg i din roll som pedagog/ledare, har stort lösningsfokus och är flexibel. Du har god samarbetsförmåga samt förmåga att hantera konflikter på ett bra sätt. Dessutom är du en god förebild och en bra ledare som tar ansvar och visar engagemang. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet!

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2019-01-07 eller senare utifrån överenskommelse. Vi tar emot ansökningar löpande och sista ansökningsdag är 2018-11-25.

För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. 

Upplysningar

Rektor, Christian Lund, 023-821 12

Fackliga företrädare

Åsa Österlund, Lärarnas riksförbund, asa.osterlund@falun.se

Susanne Kyrö, Lärarförbundet, susanne.kyro@falun.se

Kontaktinformation
Christian Lund, Rektor, CLU03@falun.se

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Dela detta jobb

Lärare i idrott och hälsa

Falu kommun