skoljobb.se

Lärare i idrott och hälsa åk 4-9 till Wieselgrenskolan i Helsingborg

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-28

Ansök nu

Lärare i idrott och hälsa åk 4-9 till Wieselgrenskolan i Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Wieselgrensskolan är en F-9 skola i södra Helsingborg med dryga 600 elever. Hos oss får du ett spännande och viktigt uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor!

Wieselgrensskolan är en skola med starka profiler och framtidstro. Våra profiler med musik, fotboll och kultur gör att vi har elever från olika delar av staden men även från våra kranskommuner. Mångfalden av kulturer är vår styrka och en spännande utmaning. På skolan finns i dag ett trettiotal nationaliteter och vi arbetar stenhårt med integration och språkutveckling. Wieselgrensskolan är en dynamisk skola och vårt mål är att våra elever ska bli motiverade och lyckas.

Som medarbetare på Wieselgrensskolan är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje elev - antar du utmaningen tillsammans med oss?

ARBETSUPPGIFTER
Är du redo för nya utmaningar i karriären? Vi söker nu en lärare som vill bli vår nya kollega.
Du kommer att ha en idrottslärarkollega på skolan, samt ingå i ämnes- och arbetslag. I tjänsten ingår även att ha mentorskap för en klass tillsammans med en kollega.

Du gör skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du visar och gör det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen!

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet i idrott och hälsa för årskurs 4-9.

Vi söker dig som är en självgående, kreativ, lösningsfokuserad och engagerad lärare i idrott och hälsa. Du gör skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet.

Skolan har olika profilinriktningar, bland annat fotboll, men som idrottslärare jobbar du i första hand med det obligatoriska ämnet Idrott och hälsa.

Du kommer att planera, utveckla, dokumentera och utvärdera undervisningen. Du kommer att verka aktivt i vårt utvecklingsarbete där vi kartlägger och analyserar elevresultat samt utvärderar i syfte att leda våra elever mot målen utifrån vars och ens förutsättningar. Skolan är också på väg in i en spännande utvecklingsfas, där det kommer att finnas stora möjligheter att vara med och påverka verksamheten.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut varför vi ber dig att ansöka snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare i idrott och hälsa åk 4-9 till Wieselgrenskolan i Helsingborg

Helsingborgs Stad