skoljobb.se

Lärare i idrott och hälsa samt engelska

Ansök nu

Lärare i idrott och hälsa samt engelska

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning
Södra Ängby skola är en F-9 skola med c:a 800 elever och 100 personal. Skolan ligger i naturskön miljö i Bromma med närhet till båda t-bana och naturreservat. Hos oss möter du glada, erfarna, kompetenta och engagerade kollegor med höga förväntningar på varje elevs utveckling. Södra Ängby har ett högt söktryck till alla årskurser och våra elever når goda studieresultat. Här finns ett driv för att göra Södra Ängby skola tillgänglig och motiverande för alla elever. Alla skolans lärare har lärarlegitimation och det finns en stor vilja och medvetenhet att fortsätta utveckla Södra Ängby skola för att möta framtidens och omvärldens krav. Skolans verksamhetsidé vilar på föreställningen att kunskap och lärande ska stå i centrum för all verksamhet! Allt pedagogiskt arbete ska vara förankrat i forskning eller beprövad erfarenhet. Arbetslag och ämneslag arbetar systematisk med kollegialt lärande för att ständigt förfina undervisningen.

Arbetsbeskrivning
Vi letar efter den bästa läraren i idrott och hälsa gärna i kombination med engelska. I tjänsten ingår undervisning i flera årskurser , både på lågstadiet och mellanstadiet samt mentorskap delat med kollegor i en klass på mellanstadiet.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare eller har din legitimation på gång inom idrott och hälsa samt engelska.

Du har en vana och vilja att arbeta med digitala verktyg då alla våra elever har en egen digital enhet. Du har också en bra förmåga till samarbete och är öppen för att testa olika beprövade sätt att utveckla din förmåga att undervisa. Vi anser att ingen blir klar som lärare och att vi alla blir sämre om vi slutar att sträva mot utveckling. Det här betyder alltså att du har undervisat i något år. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda behov.

Som person är du trygg och stabil och har en god förmåga att planera och genomföra undervisning som motsvarar olika elevers behov, intressen och förmågor. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och skapar goda relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare. Vidare har du ett flexibelt arbetssätt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vill du arbeta på en skola med skickliga kollegor som arbetar hårt, siktar högt och trivs tillsammans, varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Lärare i idrott och hälsa samt engelska

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen