skoljobb.se

Lärare i idrott och hälsa samt engelska el. annat ämne

Regioner
Utgår

2018-08-22

Ansök nu

Lärare i idrott och hälsa samt engelska el. annat ämne

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Beckombergaskolan är en omtyckt F-6 skola som ligger i Bromma. Skolan har ca 570 elever och ca 95 anställda. Skolan har kompetenta och lösningsinriktade medarbetare med stort intresse och engagemang för elevernas utveckling och lärande. Skolans förstelärare leder tillsammans med den pedagogiska ledningsgruppen vidareutvecklingen av undervisningen. Vi vill ge eleverna en trygg, harmonisk och kunskapsutvecklande skolgång. Vi vill att våra elever ska ha roligt i skolan. Beckombergaskolan ska vara en skola att trivas i. De senaste åren har skolan vuxit mycket. Det innebär ett behov av att både bevara väl upparbetade rutiner och traditioner och samtidigt utveckla dem i takt med att skolan växer. Våra fritidshem och vår fritidsklubb håller mycket hög kvalitet och vi har ett gott samarbete mellan hem och skola. Skolan har fina lokaler och en fantastisk skolgård. Vår restaurang Matlunden har eget tillagningskök och serverar varmrätt, soppa och salladsbord varje dag. Här kan du läsa mera om vår skola: http://beckombergaskolan.stockholm.se.

Arbetsbeskrivning

Du kommer undervisa i idrott och hälsa i några av årskurserna F-6. Det utgör ca 70% av tjänsten. 30% av tjänsten innebär undervisning i annat ämne, gärna engelska i åk 4-6. Du arbetar i nära samarbete med den befintliga läraren i idrott och hälsa. Idrottsundervisningen bedrivs huvudsakligen i den externa Beckombergahallen. I skolans närhet finns goda möjligheter till olika typer av utomhusundervisning. Mentorskap ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Lärare med lärarlegitimation och behörighet i idh samt annat ämne för åk F-6 eller motsvarande utbildning.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-20 eller enl ök
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Stockholm, Bromma
Referensnummer    2018/4020

Kontakt    
Anna Jansson, biträdande rektor, 0850842762

Facklig företrädare    
Anna Nord, LR, 08-508 42800
Carin Eriksson, 08-508 42800

Sista ansökningsdag    2018-08-22
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare i idrott och hälsa samt engelska el. annat ämne

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen