skoljobb.se

Lärare i idrott och hälsa till Kalbergsskolan

Företag Karlskoga kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-02

Ansök nu

Lärare i idrott och hälsa till Kalbergsskolan

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Vi arbetar nu intensivt inom skolan i Karlskoga kommun med att implementera den nya kommungemensamma Elevhälsoplanen och den kommungemensamma Läsplanen.
Karlbergsskolan F-6 är belägen i Karlskogas västra stadsdel och har ca 400 elever uppdelade på 1-3 klasser/ årskurs. Fritidshemmet har fyra avdelningar, där går ca 160 elever. Skolans lärare är indelade i arbetslag F-3, 4-6 samt fritidshemmet. På skolan finns också en flexenhet bestående av speciallärare, lärare och elevcoach samt en särskild undervisningsgrupp.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Du är ansvarig för ämnet idrott och hälsa. I din tjänst kan det även ingå viss undervisningstid i annat ämne.
Du tar aktivt ansvar för att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Som lärare tar du ansvar för dina resultat, vilket är alla dina elevers utveckling i enlighet med styrdokumenten. Du differentierar och tillgängliggör din undervisning och möjliggör för alla elever att lyckas.

Som lärare i idrott och hälsa skapar du positiva upplevelser av rörelse och friluftsliv hos eleverna. Genom din undervisning ger du eleverna möjlighet att testa på flera olika rörelseaktiviteter. Du är med och leder, driver och motiverar dina elever så att ett lärande och ett nyfiket klimat uppstår. Det är viktigt att du håller hög kvalitet och skapar förståelse för vikten av fysiska aktiviteter och en hälsosam livsstil.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation med inriktning mot idrott och hälsa och gärna behörighet i ytterligare ämne.
Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i nära samverkan med andra. Du tar ett stort ansvar för helheten i läraruppdraget, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ord som strukturerad, tydlig och flexibel bör stämma in på dig.

Meriterande är kunskap och erfarenhet om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Dela detta jobb

Lärare i idrott och hälsa till Kalbergsskolan

Karlskoga kommun