skoljobb.se

Lärare i idrott och hälsa till Slättgårdsskolan

Ansök nu

Lärare i idrott och hälsa till Slättgårdsskolan

 

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Slättgårdsskolan är en skola med ca 580 elever. Skolan ligger i Bredäng och är en växande skola som står inför en ombyggnation, vilken beräknas stå klar om ca tre år. Vi har engagerad och ambitiös personal som bidrar till att utveckla vår verksamhet, vilket syns i de goda kunskapsresultaten.

Vi arbetar med att utveckla normkritiskt tänkande hos elever och personal, samtidigt som vi utvecklar lärande i digitala miljöer, där alla våra elever har varsitt digitalt verktyg.

Vi är stolta över vår skola och söker dig, som vill anta utmaningen att utveckla skolan vidare tillsammans med oss.

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga undervisning kommer att bedrivas i årskurserna 5-8. Du kommer att samverka med två utbildade idrottslärare. För tillfället står skolan utan egen idrottshall. Undervisningen kommer att bedrivas i Sätrahallen och i Bredängshallen, bägge anläggningar ligger ca 7 minuters promenad från Slättgårdsskolan. Mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig, som är utbildad lärare i Idrott och hälsa med legitimation. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av mentorskap.

Det är viktigt att du gillar att samarbeta och brinner för pedagogik och utbildning.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i idrott och hälsa till Slättgårdsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen