skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Stadsöskolan är en välutrustad 4-9-skola som ligger i Gammelstad, cirka en mil från Luleå centrum, mitt emellan Kyrkbyn och Lule älv. Skolan har ett unikt fritidshem med ca 95 barn inskrivna. Detta läsår kommer skolan att ha ca 385 elever, vara 160 tillhör mellanstadiet och resten högstadiet. Eleverna och personalen på Stadsöskolan trivs, känner sig trygga och arbetsklimatet är bra. I anslutning till skolan finns både sporthall, badhus, bibliotek, fritidsgård och övrig närservice såsom apotek, frisör, livsmedelsbutik, café, vårdcentral och folktandvård med mera. Eftersom det går flera täta bussturer både till och från Gammelstad, så tar man sig med lätthet både till och från skolan.

Den digitala utvecklingen i samhället och omvärlden ska avspegla sig i skolan, vilket vi arbetar medvetet med på vår skola. Våra elever och vår skola ska befinna sig endast ett klick bort från vår omvärld. Digitala verktyg är därför ett dagligt inslag i undervisningen.

På vår skola sätter vi eleven och dennes kunskap i centrum, i vilket vi ser relationsskapandet som en grundläggande komponent. Vår idé är att elevhälsan redan börjar i klassrummet med ett gott ledarskap och medveten pedagogik. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt för att skapa en bra och trygg verksamhet för alla våra elever. Våra elever ska känna lust och glädje inför sitt lärande och de ska trivas, känna sig trygga i sin skolmiljö för att kunna utvecklas så mycket som möjligt.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa elever i år 4-6 i framförallt idrott. I tjänsten ingår delat mentorskap i år 5 och du kommer även att undervisa din egen mentorsklass i svenska.

Du kommer ingå i ett dynamiskt arbets- samt ämneslag där samarbete, samsyn och kollegialt lärande är ledstjärnor och där vi arbetar tätt med hemmen för bästa resultat.
Genom ditt ledarskap, din undervisning och din personlighet skapar du struktur och sammanhang för eleverna och du har lätt för att skapa goda relationer till både elever, kollegor och vårdnadshavare.

På Stadsöskolan börjar elevhälsan redan i klassrummet och vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt för att skapa en bra verksamhet för alla våra elever. Alla elever är allas elever och alla våra elever ska känna lust och glädje inför sitt lärande och de ska trivas, känna sig trygga i sin skolmiljö för att kunna utvecklas så mycket som möjligt.

Du kommer att få gå bredvid ordinarie lärare en vecka innan du helt och hållet tar över.

KVALIFIKATIONER
Vi vill ha dig som gillar läraryrket och dess utmaningar. Du gillar att samarbeta och har förmåga att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar. Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet och engagerar både elever och medarbetare. Du varierar ditt arbetssätt utifrån elevernas behov och du drivs av en vilja att se möjligheter och lösningar.

Du har lärarlegitimation och är behörig för undervisning i idrott och hälsa samt svenska i år 4-9 Vi ser behörighet i fler ämnen meriterande och som en stor fördel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Lärare i idrott och svenska åk 4-6 till Stadsöskolan

Ansök nu

Dela detta jobb