skoljobb.se

Lärare i idrott och svenska till Lexby skola i Partille

Företag Partille kommun
Regioner
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Lärare i idrott och svenska till Lexby skola i Partille

Som lärare ingår du i ett av skolans fyra arbetslag där vi eftersträvar att ta tillvara allas kompetenser i planering och undervisning. Du kommer att vara mentor för ca 13-15 elever. Mentorskapet innebär att du stödjer dina mentorselever i deras kunskaps- och sociala utveckling samt skapar goda relationer med vårdnadshavare. 

Vi söker nu dig som tillsammans med dina kollegor vill utveckla undervisningen och engagera dina elever. Låter det inspirerande för dig i din fortsatta utveckling? Då är du kanske vår blivande kollega.

Kvalifikationer

Du som söker är behörig grundskollärare (4-9) och har legitimation i idrott och hälsa samt svenska. På Lexby skola har alla elever var sin dator och datorn är en naturlig del av undervisningen. Detta innebär att du som pedagog behöver ha god vana vid att använda datorn i ditt arbete. Vi söker dig som är lyhörd, tar stort ansvar och har lätt för att samarbeta. Du vet att goda relationer till dina elever och ett nära samarbete med vårdnadshavare är en förutsättning för ett framgångsrikt lärande.

Arbetsplatsbeskrivning

Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. På Lexby skola går det ca 500 elever från åk 6-9. På skolan är det kollegiala samarbetet viktigt. Vår personalgrupp är engagerad med stort driv och vilja att utvecklas. Vi har en tydlig och god struktur kring organisation och schemaläggning på skolan som gör att lärarna avlastas och får mer tid till undervisning. Hos oss finns också en tydlig organisation kring elevhälsan som bidrar till att elever och lärare upplever trygghet och tillit. Vi lägger stort fokus på att hela skolans elever är allas ansvar, hela skoldagen. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats med goda förutsättningar för kollegialt lärande, goda relationer till elever och föräldrar samt trygghet och studiero för eleven. Lexby skola ligger naturskönt i norra Partille. Som idrottslärare har du goda förutsättningar i din undervisning då skolan ligger i direkt anslutning till både en A- och en B-hall samt det finns en fullstor konstgräsplan precis utanför skolan.

Dela detta jobb

Lärare i idrott och svenska till Lexby skola i Partille

Partille kommun