skoljobb.se

Lärare i idrott till åk F-3

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-02

Ansök nu

Lärare i idrott till åk F-3

Gllbo - Gröndalsskolan söker lärare i idrott F-3

Vill du vara med och utveckla lärandet i en trivsam miljö?

Vi söker dig som är legitrimerad lärare i idrott.  Du kommer ingå i ett arbetslag F-3.  Du kommer att samarbeta med både lärare och fritidspersonal på enheten. Du kommer att ansvara för idrotten i åk F-3 i en tvåparallellig skola. Den ena enheten är Gröndal F-2 och den andra är Gillbo med åk 3-9.

Tjänsten är förlagd vid Gillbo-Gröndalsskolan i Rotebro, Sollentuna. Gillbo-Gröndalsskolan är en kommunal skola och ligger i ett etablerat villaområde med naturen inpå knuten och på promenadavstånd, c:a 7-8 minuter från Rotebros pendeltågsstation. Gröndalsskolan har åk F-2 och Gillbo har åk 3-9. På skolan kommer ni tillsammans vara tre idrottslärarkollegor. Du kommer att ingå i arbetslaget F-3. 

Skolan har under de senaste åren satsat på digitaliseringen som ett naturligt inslag i undervisningen. Goda kunskaper inom IKT/användning är därför en merit, men inte ett krav. Vi dokumenterar i Infomentor. Vi har under de senaste åren har lite extra idrott i varje årskurs för att vi tycker att rörelse är viktigt. Vi utnyttjar det fina närområden som finns i vår närhet med bl a skogsdagar. Vi arbetar med Trygghet och Tillgängligt Lärande sedan några år tillbaka. Vi vill att alla elever utifrån sin egen förmåga ska nå så långt som det bara är möjligt i sin kunskapsutveckling. I trygghetsarbetet arbetar vi med Olweus som är ett antimobbningprogram. Vi har låga siffror på mobbning men vårt mål är att alla barn ska ha en trygg skolgång. Vi är en cerifierad Olweusskola, antimobbning, vilket innebbär att vi har blivit granskade  och certifierade i vårt arbete med det systematiska arbetet mot kränkningar och mobbning.

Vill du anta utmaningen att vara med och utveckla verksamheten så att barnen är förberedda för morgondagens samhälle?

Individuell lönesättning

Tillsvidaretjänst är på 80%

Välkommen med din ansökan!

Vi sköter alla rekryteringar själva och undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag. 

Kontaktpersoner:
Monica Åkerberg 
tfn: 08-57922201

Dela detta jobb

Lärare i idrott till åk F-3

Sollentuna kommun