skoljobb.se

Lärare i juridik till P A Fogelströms gymnasium

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-11

Ansök nu

Lärare i juridik till P A Fogelströms gymnasium

 

2017 började de första eleverna på Stockholm Stads nya gymnasieskola på Södermalm - P A Fogelströms gymnasium - och sommaren 2018 flyttade vi in i våra anrika och nyrenoverade lokaler på Stigbergsgatan 26. I höst når vi full storlek med tre paralleller på Naturvetenskapsprogrammet och fyra på Ekonomiprogrammet.

Därför söker vi nu dig som vill arbeta i en skola med en mycket kompetent personalgrupp och en tydlig skolidé som genomsyrar det dagliga arbetet.

Vi är en skola med höga förväntningar på elevernas måluppfyllelse och ett starkt fokus på det högskoleförberedande uppdraget. Vi har i intervjuer med lärosäten identifierat områden som eleverna särskilt behöver utveckla för att underlätta övergången till högre studier, och vi arbetar genomgående för att stärka eleverna inom dessa områden.

Vår övertygelse är att detta kräver att vi målmedvetet jobbar tillsammans med en treårig progression, samtidigt som vi når kunskapskraven i de enskilda kurserna. Vägen dit går dels via kunniga och självständiga pedagoger i klassrummet och dels via samverkan i hela personalgruppen. Det kommer med andra ord att förväntas av dig att du både är en självklar ledare i klassrummet och en självklar kugge i vårt gemensamma maskineri.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga och lösningsfokus, samtidigt som ämneskunskaper och läraruppdraget i det egna klassrummet är centralt.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Lärare i juridik till P A Fogelströms gymnasium

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen