skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. 

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Bregårdsskolan är en 4-9 skola, belägen i centrala delen av Karlskoga. Skolan har 475 elever. På skolan finns även en Förberedelseklass. Vi arbetar med att skapa en trygg miljö för eleverna för att främja deras lärande och utveckling. Som personal på skolan arbetar du tillsammans med dina kollegor i både arbetslag och ämneslag. 
Du kommer att vara mentor för ett antal elever som du kontinuerligt följer upp tillsammans med vårdnadshavare vad det gäller kunskapsmässig och social utveckling. Skolans elever har en till en lösning i form av iPads, vilket aktivt används i samtliga ämnen.
Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärandet som en ständig process är du välkommen med din ansökan till oss.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i ämnena kemi och biologi i årskurserna 7, 8 och 9. I detta ingår även att på ett tydligt sätt planera, genomföra och utvärdera din undervisning samt betygssätta eleverna. Genom ditt engagemang, tydliga ledaregenskaper och goda kunskaper inom ämnet skapar du en kreativ och motiverande miljö där eleverna utvecklas på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare i kemi och biologi och har erfarenhet av undervisning i årskurserna 7-9. Vi söker medvetna och utmanande pedagoger som genom öppenhet, nytänkande och helhetssyn tar vara på varje elevs förmåga och kompetens för att möta en föränderlig värld. Att förändra arbetssätt och arbetsformer med IT teknikens hjälp är en förutsättning. Det är en självklarhet att du har intresse för skolutveckling samt har en god samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-13

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   kemi biologi Bg

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Generell information
Sista ansökningsdag
2018-08-05
Arbetsplats
Karlskoga Kommun
Yrkeskategori
Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1

Kontaktperson
Peter Eriksson
Rektor 0586-614 45

Fackliga företrädare
Lärarförbundet
0586-621 27 lararforbundet@karlskoga.lararforbundet.se
LR, Eje Johansson
070-416 23 76

Lärare i kemi och biologi till Bregårdsskolan

Företag Karlskoga kommun
Regioner
Utgår

2018-08-05

Ansök nu

Dela detta jobb