skoljobb.se

Lärare i kinesiska till Anna Whitlocks gymnasium

Regioner
Utgår

2021-08-09

Ansök nu

Lärare i kinesiska till Anna Whitlocks gymnasium

Arbetsplatsbeskrivning
Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Vill du vara med och bygga skola? Gå till https://youtu.be/Z5DClWEo7hA för att träffa rektor och tre lärare som arbetar på Anna Whitlocks gymnasium.

Anna Whitlocks gymnasium startade hösten 2018 och är nu stadens största gymnasieskola med ca 2200 elever. Vi erbjuder de högskoleförberedande programmen ES, EK, NA, SA och TE, med elva olika inriktningar/profiler, varav två, Design och Life Science, finns på flera program. Sedan hösten 2020 erbjuder vi också Individuellt alternativ – specialpedagogisk profil inom AST. Våra lokaler ligger på Hantverkargatan 29, nära stadshuset.

Anna Whitlocks gymnasium är en skola för bildning och innovation. Vår tids stora frågor, så som de uttrycks i de globala målen, genomsyrar verksamheten. Vi är en skola med fokus på utbildning för hållbar utveckling. Bildning beskriver ett sätt att vara och förhålla sig till omvärlden. Bildningsresan är livslång och gäller livets alla områden. Det förändrar vårt sätt att se på oss själva, varandra och världen. På Anna Whitlocks gymnasium tillägnar sig eleverna en bildningsnivå som leder till självständighet, integritet och tillit till den egna förmågan. Innovation förknippas med mod, kreativitet och att använda kunskaper för att våga och vilja ta initiativ till språng mot något nytt och okänt - att erövra handlingskompetens. För att kunna förverkliga skolans identitet och profiler kommer skolan att ha ett nära samarbete med högskolor/universitet, organisationer och företag. För att kunna arbeta mot skolans vision organiseras undervisning och lärande i programöverskridande undervisningsteam. Elevernas arbetsvecka består av längre sammanhållna arbetspass som möjliggör andra arbetssätt och minskar splittringen av tid och innehåll för elever och lärare. Läs mer om skolan på vår hemsida: http://annawhitlocksgymnasium.stockholm.se

Nu söker vi en lärare i kinesiska 33 % tjänst av en heltid, tillsvidare. Undervisningen är under nästa läsår förlagd till måndagar 8.30-10.40 (övriga steg) samt onsdagar 8.30-10.55 (steg 1). 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i kinesiska. Din erfarenhet av läraryrket är antingen kortare eller längre. Är du den vi söker?

För att vara komplett ska ansökan innehålla
• CV
• Personligt brev
• Lärarlegitimation med behörighetsförteckning
• Andra betyg och handlingar som styrker ditt CV

Övrigt
Om du blir inbjuden till intervju och därefter erbjuden anställning, behöver du visa upp ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister. Vid eventuell övertalighet inom utbildningsförvaltningen kan tjänsten komma att tas i anspråk. Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare i kinesiska till Anna Whitlocks gymnasium

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen