skoljobb.se

Lärare i kör och sång 60%

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-20

Ansök nu

Lärare i kör och sång 60%

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för verksamheten inom områdena bibliotek, fritid, idrott och kultur samt har cirka 350 medarbetare. En stark kultur- och fritidsverksamhet bidrar till god livskvalitet och är viktig för utvecklingen av stimulerande livsmiljöer i kommun och region. Förvaltningens verksamhet är därmed en viktig grund i ett gott samhälle där människor mår bra till både kropp och själ.

På Kulturskolan i Lund erbjuder vi ett mycket brett utbud av konstnärlig utbildning, förutom musik i alla dess former även dans, drama/teater, film/animation, bild, nycirkus, komposition och skrivande. Vi är idag cirka 70 medarbetare som arbetar vid Kulturskolan Lund.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare vid Kulturskolan Lund ansvarar du tillsammans med kollegor för planering och genomförande av undervisning och konsertverksamhet.

Du genomför undervisning i kör och sånggrupp. I rollen ingår undervisning för barn i förskolan. Denna undervisning sker på förskolorna.

KVALIFIKATIONER
Du har en examen som musiklärare eller musiker, alternativt det arbetsgivaren anser vara motsvarande kompetens.

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Körkort är meriterande då delar av tjänsten bedrivs i hela kommunens geografiska område.

Utifrån din erfarenhet, kompetens och genrebredd skapar du engagemang och entusiasm hos elever och kollegor. Du är idérik och drivande i ditt arbetssätt.

Tidsbegränsad anställning 190107- 190614 60% tjänstgöring.

ÖVRIGT
Vi har rökfri arbetstid för kommunens samtliga medarbetare.

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i kör och sång 60%

Lunds kommun