skoljobb.se

Lärare i ma/no 7-9

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.


Ditt nya jobb
Vi söker dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. 

Som lärare hos oss på Attarpsskolan 7-9 undervisar du engagerade, motiverade och trevliga elever. Du får vara mentor för en klass och ingå i arbetslag samt i ämneslagen i matematik och NO. Hos oss får du en trygg och trivsam och arbetsmiljö. Du får arbeta i miljöer där IT är ett självklart instrument i vår undervisning då alla våra elever från och med i höst har en egen digital enhet. Du får vara en del av samhället där skolan är viktig.

Välkommen till oss
Attarpsskolan är en 7-9 skola med ca 430 elever och 45 anställda. Vi finns 1 mil norr om Jönköping och det är lätt att ta sig hit med kommunens kollektivtrafik. På skolan finns musikklasser och handboll/fotbollsprofil i alla årskurser.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.

Din kompetens

  • Du är legitimerad lärare i matematik/NO. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka.
  • Du har ett starkt engagemang och intresse för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna.
  • Du är analytisk, strukturerad och målinriktad.
  • Du är kommunikativ och inspirerande.
  • Du är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta.
  • Du har grundläggande IT-kunskaper.Välkommen med din ansökan!


Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Intervjuer och urval kan komma att ske löpande.

Vill du veta mer?
Susanne Rydberg, rektor, 036-10 65 07
Therese Hulusjö, bitr. rektor, 036-10 65 16
Emma Adolfsson, LF, 036-10 65 15
Mattias Häll, LR, 036-10 79 62

Dela detta jobb

Lärare i ma/no 7-9

Jönköpings kommun