skoljobb.se

Lärare i Ma & NO åk 7-9

Ansök nu

Lärare i Ma & NO åk 7-9

Välkommen till oss på Helenelundsskolan!

Vi är en F-9 skola med drygt 900 elever i södra delen av Sollentuna kommun. Skolan firade nyligen 90 stolta år och står i frontlinjen inom många områden. Här arbetar mycket kompetenta pedagoger som ständigt utvecklar vår verksamhet till att vara den bästa skolan för varje elev som går här. IT är en naturlig del i undervisningen, för alla åldrar och i alla ämnen.

Vi har ett fyrparallelligt högstadium där ämneslärarna arbetar mycket nära varandra kring bl.a. planering, undervisning, anpassningar och bedömning. Du kommer även att ingå i ett årskursarbetslag som ansvarar för elevvård och planering för eleverna i den årskurs där du är mentor. Genom Olweusprogrammet arbetar vi gemensamt och systematisk mot mobbning och kränkande behandling.

På Helenelundsskolan landar du mjukt bland erfarna och utvecklingsintresserade kollegor som gärna hjälper och stöttar när så behövs. Vi ser fram emot att få ännu en fantastisk medarbetare som kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och tror att du kommer att trivas bra här hos oss! Vi arbetar för att elever och personal ska ha lust att pröva, rätt att göra misstag och mod att försöka igen.

Nu söker vi en behörig Ma & NO-lärare med undervisning i åk 7-9. Vi periodläser NO-ämnena och varje NO-lärare undervisar i ett eller två ämnen plus teknik (som alla i dagsläget delar på). Vi har 20-grupper i NO-undervisningen vilket gör det lätt att laborera på alla lektioner. Tjänsten är en fast tjänst på heltid. Vi söker dig som vill samarbeta och lära tillsammans med mycket kompetenta kollegor, samt är en tydlig ledare och vuxen förebild med god kommunikativ och empatisk förmåga. Du kommer att samarbeta med behöriga och erfarna kollegor i båda ämnena. 

Vi tar endast emot din ansökan via nedanstående länk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanber oss rekryterings- och annonseringshjälp.

Kontaktpersoner:
Magnus Gustafsson, bitr rektor 
tfn: +46 857922154

Dela detta jobb

Lärare i Ma & NO åk 7-9

Sollentuna kommun