skoljobb.se

logo

Lärare i MA, NO eller TK på Åsenskolan

Ansök nu

Lärare i MA, NO eller TK på Åsenskolan

Utbildningsförvaltningen, Grundskola 7-9, Åsenskolan 7-9

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Åsenskolan är högstadieskolan i Anderstorp med drygt 300 elever. Vi söker just nu en driven pedagog som vill utveckla vår undervisning i matematik kombinerat med något no-ämne eller teknik. Tjänsten är en tillsvidaretjänst förutsatt att lärarlegitimation kan uppvisas. 

På Åsenskolan arbetar vi med två stycken heltidsmentorer. Dessa sköter arbetsuppgifterna som rör elevernas sociala tillvaro och mycket av kontakten med vårdnadshavarna. Ämneslärarna har därmed möjlighet att fokusera fullt på sin undervisning och att skapa de bästa lärmiljöerna och relationer till de elever man undervisar. Du kommer att dela arbetsrum med andra ämneslärare och tilldelas egen laptop och lärplatta. Alla elever är utrustade med lärplatta och personalen får fortlöpande utbildning inom området.

Alla pedagoger på skolan ingår i arbetslag och ämneslag för att öka det kollegiala lärandet och utvärdera och förbättra vår verksamhet. Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Arbetsuppgifter

Undervisning, resultatuppföljning, samplanering och utvecklingsarbete. Du samverkar med andra behöriga lärare i det ämnet som du undervisar i. För en heltidstjänst behövs en kombination av flera ämnen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation och behörighet i något eller några av de ämnen vi söker. Du har kunskaper om läroplanens innehåll och känner att du kan bidra till verksamhetsutveckling tillsammans i ett kollegialt lärande. Vi tänker att du har mycket god förmåga att arbeta både målinriktat och lösningsfokuserat utifrån gällande styrdokument och att elevens bästa alltid finns i ditt fokus. Som person ska du vara lätt att samarbeta med och bidra till ett positivt arbetsklimat och en effektiv arbetsgrupp. Du har förmåga att skapa goda relationer med elev, föräldrar och kollegor. 

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

8 eller 9 aug

Löneform

Enligt avtal

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Anderstorp

Län

Jönköpings län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/92

Kontakt

  • Mattias Bennet, 0371-82652

Facklig företrädare

  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000

Publicerat

2023-03-08

Sista ansökningsdag

2023-03-31

Dela detta jobb

logo
Lärare i MA, NO eller TK på Åsenskolan

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen